Žilinský Večerník

30. apríl 2024 | Anastázia
| 15°C

Poradňa

Vtipný darček, ktorý poteší každé dieťa

Lámete si hlavu nad tým, aký darček by sa mohol páčiť vašim deťom? Doma už pravdepodobne máte niekoľko desiatok plyšákov, doskových hier či barbín. Určite ste už počuli o produktoch, na ktoré si viete dať vlastnú potlač. Napadlo vám, že práve takýto darček by mohol vaše deti potešiť?

16.04.2024 | 13:23

Rodičia sú spokojní, ak sa ich deti smejú. Chcete rozosmiať vaše dieťa darčekom? Potom mu kúpte na mieru vyrobený darček. Čo konkrétne máme na mysli? Produkt s vlastnou potlačou!

Hrnček k raňajkám aj k večeri
Rozosmejte svoje dieťa a nechajte mu vyrobiť hrnček s fotkou. Fotku môžete vybrať bláznivú, veselú alebo naopak rodinnú. Piť z takéhoto hrnčeka je zaručenou zábavou. Veď, ako sa mohla fotka dostala na hrnček? Ak chcete zážitok pozdvihnúť na ešte vyššiu úroveň, kúpte každému hrnček s jeho vlastnou fotkou.

Puzzle ako zábava
Puzzle sú zábavnou, a zároveň veľmi edukačnou hrou. Najmä deti sa pri nej učia jemnej motorike a trpezlivosti. Ak hľadáte dobrý a vtipný darček, kúpte puzzle s vlastnou fotkou. Deti tak môžu skladať svoje vlastné portréty a o zábavu bude postarané.

Tričká na každodenné nosenie
Do škôlky, na krúžok alebo na doma. Originálne tričko s vlastnou fotkou môžu deti nosiť kdekoľvek. Pri výbere trička nezabudnite ani na obľúbené farby. Deti si môžu tričká meniť medzi sebou, no zároveň nikdy nezabudnú, ktoré tričko je ich.

Originálny vankúš
Poslednou možnosťou, ktorú vám odporúčame, je vankúš s potlačou. Tentokrát môžete ako motív využiť napríklad fotku vášho psa či iného domáceho miláčika. Vtipným motívom na vankúš môžu byť aj rodičia, ktorí robia „grimasy“.

Pri hľadaní vtipného, a zároveň pekného, darčeka si naozaj nemusíte lámať hlavu. Prejdite si v mobile svoju galériu, vyberte fotku a nechajte si ju vložiť na tričko alebo hrnček. Takýto darček deti nepochybne poteší a rozosmeje ich!

Autor: - r -

Zdroj: PR článok

Foto: fizkes / stock.adobe.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod