Žilinský Večerník

23. október 2024 | Alojzia
| 7°C

Zaujalo nás

Vydarený deň nadácie Iný Svet

V sobotu 25. mája 2024 sa konalo podujatie s názvom Deň Nadácie Iný Svet. V priestoroch Spojenej školy Kráľovnej pokoja v Žiline zorganizovali členovia nadácie Iný Svet Nadácia Industry Solutions už tretí ročník ojedinelej akcie, na ktorej sa stretli ľudia obdarovaní nadáciou spolu s ľuďmi z nadácie a zamestnancami spoločnosti IS – Industry Solutions, a.s.

12.06.2024 | 13:03

Hlavným cieľom bolo vytvoriť priestor pre spoločenské stretnutie, športové aktivity a najmä radosť a pocit úspechu a prijatia v spoločnosti pre všetkých – či deti so zdravotným znevýhodnením, bežné deti, malých i veľkých. Ďalší, rovnako dôležitý dôvod, bol záujem zoznámiť sa a spoznať ľudí, ktorých nadácia podporila aj prostredníctvom osobného stretnutia. Aby príbehy pomoci neostali len menami na papieri, ale aby ich doplnilo aj podanie ruky, pohľad do očí a pár pekných slov, vyjadrenie podpory.  Deň Nadácie Iný Svet dopadol výborne.


 

 

Zúčastnilo sa ho viac ako 140 hostí, každému sa veľmi páčilo a rovnako ako minulé roky najčastejšie vyzdvihovali rodinnú atmosféru a pohodu. Veľká vďaka patrí všetkým zúčastneným za úžasnú atmosféru - Nadácii Iný Svet za zorganizovanie tohto nevšedného stretnutia, firme IS - Industry Solutions, a.s. za finančné zabezpečenie, firme Fatra Ski za organizáciu aktivít, pani Ľubici Bátoryovej z centra Physio Canis za canisterapiu a Spojenej škole Kráľovnej pokoja v Žiline za poskytnutie priestorov.


 

Autor: - r -

Foto: Martin Šajdák

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod