Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 3°C

Zaujalo nás

Vyvarujte sa nebezpečným nákupom v supermarkete: Zvoľte potravinyonline.sk

Aj v Žiline nakúpite potraviny online s donáškou domov. Doplniť si zásoby potravín alebo nakúpiť na nedeľný obed môžete z pohodlia obývačky.

26.03.2020 | 09:31

Aktuálna situácia viedla k značným obmedzeniam, ktoré sa dotkli každého z nás. Supermarkety sú v nedeľu zatvorené a pre seniorov a ďalšie rizikové skupiny sa odporúča čo najviac obmedziť kontakty s ľuďmi a chrániť si tak svoje zdravie. V čase, kedy je potrebné správať sa kolektívne zodpovedne, ľudia hľadajú riešenia, ktoré sú nielen pohodlné, ale najmä bezpečné.

„Vytvorili sme www.potravinyonline.sk, cez ktoré je možné ľahko a najmä bezpečne nakupovať. Zákazníci tak neprichádzajú ku kontaktom na miestach s vyššou koncentráciou ľudí, nemusia zbytočne využívať hromadnú dopravu a presúvať sa do supermarketov. Spoločne si pomôžeme zvládnuť nasledujúce týždne bez vystavovania sa rizikám v kamenných obchodoch. Nakúpiť a zaplatiť za potraviny môžete aj pre svojich rodičov či starých rodičov, ktorým nákup zavezieme priamo pred dvere."

Potravinyonline.sk sa zameriavajú na dostupné potraviny s donáškou priamo domov. Ich šoféri rozvážajú 7 dní v týždni, zvyčajne do 24 hodín od objednávky, maximálne však do 48 hodín. Šoféri sú vybavení rúškami a rukavicami, dbajú na hygienický a bezpečný kontakt a platbu. Rozvoz potravín poskytujú do okresov Žilina, Bytča, Kysucké Nové Mesto, do celého Trenčianskeho kraja, okresov Piešťany a Topoľčany. Zoznam miest je postupne dopĺňaný.

Nakupovať môžete na stránke: www.potravinyonline.sk.

Autor: - r -

Zdroj: potravinyonline.sk

Foto: potravinyonline.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod