Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Šport

Z KUCHYNE MŠK

23.01.2013 | 15:06

Redaktor v kabíne Martin Dúbravka
„V týždni sme si prípravu spestrili hokejbalom. Za zmienku stojí, že som spoločne s trénerom brankárom Mirom Semanom  sme oslavovali narodeniny. Ešte sme na začiatku prípravu, pikošiek bude časom pribúdať.“
Žilinčania v Portugalsku nesklamali
Slovenská „21-tka“ odohrala s rovesníkmi z Portugalska priateľský duel s remízou 1:1. V akcií sa predstavili všetci štyria nominovaní mladíci žltozelených. Le Giang odchytal 80.minút, v druhom polčase zasiahli do hry Škriniar, Paur a Mihálik.
Rakovan napokon do Slavie na hosťovanie
Urastený brankár Matej Rakovan si v jarnej časti oblečie dres pražskej Slavie, ale pôjde o hosťovanie. Obe strany sa dohodli na polročnom hosťovaní s následnou opciou. „ Slavia Praha je veľká výzva, chcem sa popasovať o stabilné miesto v základnej zostave, základom však musí byť poctivá práca na tréningoch,“ hodnotí Rakovan, ktorý by mohol vytvoriť brankársky tandem s Kamilom Čontofalským.
Na klubovom webe online diskutoval Michal Škvarka
Vedenie MŠK pripravilo pre fanúšikov s Michalom Škvarkom. Prezradil, že mal menšie problémy pre natiahnutý sval zo stretnutia Opavou, či obľubuje Real Madrid a z trénerov ho fascinuje Jose Mourinho. Z niekdajších hráčov Žiliny vystrúhal poklonu Robovi Ježovi a Máriovi Pečalkovi.
Dezov krásny gól proti Brazílii
Jean Deza v týchto dňoch reprezentuje Peru do 20 rokov na šampionáte Južnej Ameriky. Proti Brazílii sa mu podarilo streliť efektný gól technickým lobom a Peruánci nečakane porazili Brazíliu 2:0. V prvom stretnutí proti Ekvádoru si Deza pripísal gól zo značky pokutového kopu.
Mládežníci budú bojovať na halových majstrovstvách Slovenska
Na finálový turnaj halových majstrovstiev republiky do Púchova sa dostali žilinská trinástka a žilinská pätnástka. Turnaj sa uskutoční tento víkend, o jeho výsledkoch vás budeme informovať. 


 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod