Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 5°C

Poradňa

Zatraktívnite svoju domácnosť modernými látkovými roletami

Tieniaca technika patrí medzi dôležité súčasti našich domácnosti. Kým kedysi patrili medzi najpoužívanejšiu tieniacu techniku závesy, či žalúzie, teraz prichádza do popredia oveľa modernejšia tieniaca technika, ktorá svojim dizajnom a spracovaním tvorí súčasť viacerých moderných domácností. Ak vás klasické žalúzie, či závesy nelákajú, vyberte si z modernej tieniacej techniky práve látkové rolety.

15.12.2020 | 23:00

Variabilita

 

Každý máme iný vkus a niekedy máme pri výbere nábytku a doplnkov problém vybrať si taký, ktorý by nám vyhovoval na 100%. Ak sa rozhodnete pre výmenu interiérového tienenia za látkové rolety, môžete počítať s vysokou variabilitou. Znamená to, že si budete môcť podľa svojich potrieb prispôsobiť nielen dizajn držiakov, ale aj spodné lišty, retiazky a iné dôležité detaily moderných látkových roliet Látkové rolety si môžete doslova vyskladať podľa svojich požiadaviek, potrieb.

 

Veľký výber látok

 

Pri tejto kvalitnej tieniacej technike môžete okrem variability počítať s možnosťou výberu látky. V ponuke predajní, ktoré predávajú látkové rolety, máte možnosť vybrať si z rôznych farieb, ale aj z rôznych typov látok. Vybrať si môžete látkové rolety z jednofarebných látok, látkové rolety zo žakaru, látkové rolety s pogumovanou vrstvou a dokonca aj screenové látky.

 

Aké sú ďalšie výhody látkových roliet?

 

Ak si chcete zatraktívniť svoju domácnosť práve modernými látkovými roletami, okrem variability a veľkého výberu látok by ste mali poznať aj ďalšie výhody tejto tieniacej techniky. Medzi ďalšie výhody radíme predovšetkým jednoduchosť ovládania týchto roliet, zmäkčovanie interiéru, ale aj ich jednoduché čistenie. Látkové rolety sú veľmi využívané aj v detských izbách, kde sa vyžaduje najmä počas letných horúčav 100 % ochrana pred slnečnými lúčmi. Dokonca je možnosť vybrať si aj z rôznych detských motívov.

 

Látkové rolety vám ponúkajú možnosť úplného zatemnenia, čo oceníte v každom ročnom období. Kým v zime kvôli súkromiu a ochrane pred pouličným osvetlením, v lete zase kvôli priamemu slnku.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: DUO Studio / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod