Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -5°C

Zdravie a životný štýl

Žilinčanka je v súťaži o najkrajšiu bacuľku

Koncom septembra budú u našich západných susedov voliť najkrajšiu a najcharizmatickejšiu ženu slovanských tvarov. V top dvanástke súťaže Miss Full of Beauty máme aj my svoje zastúpenia. Žilinu bude reprezentovať sympatická 26-ročná Ivana Laššáková.

01.07.2013 | 13:42

ŽILINA. PRAHA. Česko–slovenská súťaž Miss Full of Beauty je v plejáde súťaží krásy úplným nováčikom. Myšlienka zorganizovať ju skrsla len minulý rok. Jej cieľom je zboriť mýtus o tom, že len štíhle ženy sú krásne a presadiť názor, že každá žena môže byť príťažlivá, ak má rada svoje telo. „Rozhodne nechceme byť pokračovatelia súťaže MISS XXL, ktorá podľa nášho názoru bacuľky dehonestovala. Chceme byť súťažou, ktorá je skutočne plná krásy,“ vysvetľuje riaditeľka Miss Full of Beauty Nina Mlynarczyková.

 


Manžel je na Ivanu pyšný
Medzi už zostavenou finálovou dvanástkou sú aj dve Slovenky. Jednou z nich je dvadsaťšesťročná Ivana Laššaková zo Žiliny, ktorá sa o súťaži dozvedela úplnou náhodou ešte v novembri. „Prihlášku som ale poslala až dva dni pred skončením prihlasovania sa, a to koncom februára,“ hovorí. Vraj neverila, že postúpi. O to väčšia bola radosť, keď zistila, že ju vybrali do semifinále. „Najprv som o súťaži nikomu nehovorila, ale keď mi už prišiel mail, že som postúpila ďalej, tak som musela s pravdou von, pretože semifinále sa malo konať v Prahe. A ako človek vysvetlí, že ide na otočku do Prahy?“ približuje.

 

Ivana Laššáková (šiesta zľava) s ostatnými finalistkami.

 


Zúčastnenú porotu natoľko zaujala, že sa dostala medzi dvanásť najkrajších finalistiek. Jej okolie to prijalo s nadšením. „Na moje prekvapenie sa stretávam s veľkým obdivom a uznaním. Na samotné finále ma chce ísť podporiť celý autobus známych a priateľov. Najväčšiu radosť mi ale robí môj manžel Oliver, keď sa pred známymi chváli, že som vo finále tejto súťaže a že bude mať doma Missku,“ smeje sa šťastne vydatá Ivana.

 


Nikto nie je dokonalý
Mladá Žilinčanka, ktorá pracuje ako asistentka riaditeľky zdravotnej poisťovne, sa vraj pre svojich pár kilogramov navyše nikdy priveľmi netrápila. Od malička bola bacuľka, ale so svojou postavou sa stotožnila a už ju nerieši. „Dôležite je, že je človek zdravý, má kde bývať, prácu, ktorá ho baví a má pri sebe milujúcu osobu a priateľov, ktorí ho majú radi takého, aký je. Zvyšné je také, aké ma byť. Nikto nie je dokonalý,“ dodáva.

 

Ivana zo Žiliny bojuje v súťaži pod číslom osem.

 


O najkrajšej Slovenke či Češke plných tvaroch sa rozhodne 21. septembra v Prahe. Finalistky zabojujú o víťazstvo v troch disciplínach, a to v rozhovore, voľnej disciplíne a promenáde v spoločenských šatách. Zvíťazí Žilinčanka Ivana? Dozvieme sa po lete.

 

Michala Stehlíková

Snímky Petr Kurečka, archív Ivany Laššákovej

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod