Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 8°C

Spravodajstvo

Zo zvodiek Mestskej polície: Cudzinka v MHD na čierno, smäd uhasila vodou s nemrznúcou zmesou

Žilinskí mestskí policajti sa občas stretávaju so vskutku bizarnými prípadmi. Jedným z takýchto bol aj prípad cudzinky, ktorá sa na čierno presúvala MHD po Žiline a okrem cestovania toho stihla za jeden večer oveľa viac.

30.12.2019 | 16:35

Mestská polícia (MP) v Žiline prijala v piatok 27. decembra o 22.30 oznámenie od vodiča trolejbusu o prítomnosti ženy pod vplyvom alkoholu, ktorá sa mala nachádzať vo vozidle a sústavne sa presúvať MHD bez zaplatenia cestovného. Mestská polícia o tom informovala na svojich internetových stránkach.

Vodič tiež podľa MP uviedol, že po príjazde na konečnú zastávku žena odmietla vystúpiť. "Za asistencie hliadky na Ul. Sv. Cyrila a Metoda vodič ženu, zrejme občianku Maďarska, z prepravy vykázal," uvádza MP.

V čase o 23.42 MP opäť prijala telefonát od oznamovateľa, ktorý uviedol, že ho na čerpacej stanici na Ul. Sv. Cyrila a Metoda obťažuje neznáma žena. "Hliadkou na mieste zistená žena, ktorá bola skôr vykázaná z MHD. Vzhľadom na to, že žena s najväčšou pravdepodobnosťou trpí duševnou poruchou a pred príchodom hliadky vypila zo stojana na čerpacej stanici vodu s nemrznúcou zmesou do ostrekovačov, následkom čoho zvracala, bola privolaná sanitka RZP, ktorej posádka previezla ženu na vyšetrenie do NsP," dodala MP na záver.

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod