Žilinský Večerník

23. apríl 2024 | Vojtech
| 7°C

Zdravie a životný štýl

Zuzana sa stretla s nigérijským princom i Robertom Cavallim

Pod čarovným názvom St. Tropez si predstavíme more, krásne pláže, ale i letovisko celebrít a milionárov. Aj modelka Zuzana Slezáková (25) tu trávi luxusné leto. Bohaté hlavne na zážitky!

12.08.2013 | 14:29

O Zuzaniných úspechoch doma i v zahraničí sme písali neraz. Víťazka a účastníčka niekoľkých súťaží krásy, v ktorých reprezentovala našu krajinu aj mimo nášho kontinentu, a slovenská Miss hockey 2011, sa na Azúrové pobrežie dostala (ako vždy) na základe modelingovej ponuky.

„Keďže som v tejto destinácii ešte nebola, neváhala som ju prijať. Sme tu skvelá partia Sloveniek, Litovčaniek, Rusiek a Ukrajiniek,“ hovorí 25-ročná modelka. Pracovný kontrakt má na celé leto. Pre niektoré slečny je to vysnívaná práca, a rovnako Zuzana si ju váži. Skrýva sa však za ňou aj kus driny a sebazapierania. „Prácu mám každý deň a počas celého dňa. Ráno stihnem akurát rýchle raňajky a potom už utekám na fotenie. Väčšinou sa fotí na pláži. Alebo mám prácu aj večer, a to si moc neoddýchnem, pretože často ideme potom rovno na párty. Voľno som mala jediný deň, keď som bola chorá, pretože všade je tu klimatizácia, ktorá mi nerobí dobre,“ priznáva. 
Voľného času majú teda dievčatá minimálne, určite však ešte do konca leta chcú objavovať krásy Francúzskej riviéry. „Zatiaľ som si užila len more a jachty, ale dúfam, že budem mať čas si ísť pozrieť aj okolie,“ dodáva krásna Žilinčanka.

Mesto známych milionárov
Hoci je St. Tropez pôvodne starým rybárskym mestečkom, a najmä v zime tu život pulzuje skôr v pokojnom tempe, v lete sa mení na mekku boháčov. Povestný luxus tu číha na každom rohu. „Parkujú tu luxusné jachty a autá a stretávam tu naozaj vplyvných, bohatých a slávnych ľudí z celého sveta. Minulú noc sme boli na párty s nigerijským princom. Inak ma veľmi očaril americký spevák Trey Songz, je to veľký gentleman a fešák,“ spomína s úsmevom Zuzana.

Leto v St. Tropez trávi i jeden z najvychytanejších návrhárov svetového módneho priemyslu, Roberto Cavalli, ktorý tu býva stálym hosťom. Žilinčanka Zuzana sa s ním osobne stretla. „Dostali sme pozvanie na otváraciu párty jeho nového podniku, kde prišiel aj on osobne. Ja som už mala tú česť stretnúť ho pred niekoľkými rokmi v Miláne, kde som bola takisto pracovne, avšak takýto bližší kontakt bol úžasný. Musím povedať, že je veľmi priateľský, ochotný, usmievavý a naozaj z neho vyžaruje osobnosť,“ neskrýva svoje dojmy Zuzana. Bola i medzi tými pár „vyvolenými“, ktorí dostali pozvanie na návrhárovu jachtu a ocitla sa tak i na stránkach miestnych novín.
Zuzana tu však stretáva počas leta aj Slovákov. „Dokonca i zopár známych a kolegyne modelky, s ktorými predvádzam doma a ktoré tu dovolenkujú,“ dodáva.

 

Text foto:  Zuzana spolu s ostatnými modelkami v miestnych novinách.

 

Inžinierka na prehliadkovom móle
Pozor, Zuzana nie je „iba“ modelka. Poctivo poodierala vysokoškolské lavice a pýši sa titulom inžinier v odbore Ekonomika a manažment podniku. Jej pracovné príležitosti sa však momentálne točia hlavne okolo sveta modelingu. „Mám stále viac a viac zaujímavých ponúk, takže určite chcem v tomto pokračovať tak dlho, ako sa bude dať. Popri tom som v Prahe pracovala s vnútornou a vonkajšou patentovanou výživou, ktorej sa budem určite naďalej venovať po mojom návrate. Krása a zdravie je oblasť, ktorá ma zaujíma. Avšak stále ma láka aj svet bankovníctva a búrz, takže uvidím, aké ďalšie možnosti a prekvapenia mi život prinesie,“ hovorí s úsmevom.

Francúzske letovisko je v súčasnosti plné turistov a Zuzane sa jej nový dočasný domov pozdáva. „Milujem život pri mori, tento vzduch, skvelú atmosféru a usmievavých ľudí. Je tu úplná pohoda a pokoj. St. Tropez je však pre mňa trošku malé. Kebyže si tu mám predstaviť život? Asi nie, preferujem väčšie a modernejšie mestá,“ priznáva rozlietaná Zuzana, ktorá počas roka pendluje medzi rodnou Žilinou a Prahou.

 

Veronika Cvinčeková
Snímka archív Zuzany Slezákovej

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod