Žilinský Večerník

29. apríl 2024 | Lea
| 19°C

Zdravie a životný štýl

Ako byť ženou, ktorá aj po štyridsiatke zbalí akéhokoľvek muža?

Nejedna žena, ktorá si z akéhokoľvek dôvodu po štyridsiatke začína hľadať partnera, by povedala, že je to podstatne ťažšie, ako keď bola o polovicu mladšia. Ťažšie však neznamená nemožné. Len to netreba vzdávať.

11.04.2024 | 21:33

Nenechajte sa oberať o sebavedomie

Aj keď 20 už mať pochopiteľne nebudete, neznamená to, že po štyridsiatke vám neostáva nič iné, len žiť sama a v nočnom stolíku mať pripravené realistické dildo. Pre mužov môžete byť stále neodolateľná.

V prvom rade sa však treba zbaviť všetkého, čo vás oberá o sebavedomie. Ako sme už spomenuli, neriešte to, koľko máte rokov. A tiež neriešte nátlak vášho okolia, čo sa vzťahov, či rodinného života týka.

Nezakrývajte výhovorkami svoju pohodlnosť

Ešte jednej veci sa treba zbaviť: vlastnej pohodlnosti. Áno, povedali sme, že aj po štyridsiatke môžete byť ženou, za ktorou sa na ulici otočí každý chlap, ale nedosiahnete to lamentovaním na gauči.

Je úplne normálne, že vo vyššom veku sa nájde na vašom tele nejaká chybička krásy, ale tých sa predsa môžete zbaviť. Prostriedky si zvoľte sama, či už to bude posilňovňa, estetická klinika, alebo čokoľvek iné. Hlavne však nezabudnite, že to, či budete aj po štyridsiatke v extra priliehavých spoločenských šatách vyzerať dokonale, závisí len a len od vás.

Nebojte sa loviť aj medzi mladšími

Už sme spomenuli, že pri hľadaní partnera po štyridsiatke nemáte riešiť svoj vek. A rovnako neriešte ani vek muža, ktorý vás priťahuje. A to ani v prípade, že je výraznejšie mladší od vás. Keď si môžu starší muži hľadať mladé partnerky, prečo by to nemohlo byť naopak?

Možno si teraz poviete, že „teória“ je to pekná, ale prečo by mal vlastne nejaký mladý fešák uprednostniť vás pred vekovo seberovnou? Odpoveď je jednoduchá: skúsenosti. Stavíme sa, že keď príde na sex, tak viete oveľa lepšie, čo muži potrebujú, ako nejaká „dvadsiatka“, ktorá si myslí, že pri „šantení“ v manželských posteliach jej pomôže len to, že ešte nemusí riešiť príznaky starnutia na svojom tele. Preto to tomu mladíkovi neváhajte dokázať!

Autor: - r -

Zdroj: PR článok

Foto: Felix Mizioznikov / Stock.adobe.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod