Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 9°C

Tlačové správy

Ako si chrániť mobil v rôznych špecifických priestoroch?

Mobil sa už dávno stal našou každodennou záležitosťou. Zvyšujú sa komunikačné nároky v každej oblasti spoločenského fungovania a mobil nám jednoznačne umožňuje okamžité a efektívne spojenie. To všetko sa odzrkadľuje na jeho vyťaženosti a opotrebovanosti. Nás to núti vyhľadávať spôsoby na ochranu a zároveň ich predĺženú životnosť. Ktoré sú to?

28.01.2022 | 11:10

Aj mobil má svoje miesto!  

Bežným zlozvykom je pohadzovať mobilom úplne všade - od našich spální cez spoločenské miestnosti, ale aj v kuchyniach a kúpeľniach, kde ho okrem stiesnených podmienok ohrozuje nestála teplota a vlhkosť. Nech máte akýkoľvek mobil, nikdy nie je tak veľký, aby sa nestratil a nepoškodzoval medzi nábytkom, posteľou alebo na sedačke.

Mobil raz tu, raz tam

Zárukou jeho pohodlia nie sú ani naše tašky či kabelky s vreckom pre mobil. To síce môže byť čisté a priedušné, no nikdy mu v týchto uzavretých priestoroch neposkytneme ideálne podmienky. Riziko poškodenia zmierňujú kryty a obaly a taktiež aj ochranné sklá. Aj keď sa to nezdá, aj v (prázdnych) vreckách na kabelkách a šatách hrozí mobilu poškriabanie.

Špecifické podmienky prinášajú aj stiesnené priestory pri minimálnych úložných výhodách. Tu ako veľmi praktický pomocník vystupuje trvácny držiak na mobil do auta, na bicykel, na stôl pre kvalitnejší a reprezentatívnejší priebeh telefonátov alebo unikátny popsocket na zadnej strane mobilu. Umožňuje koordinovanejšiu manipuláciu.

Pozor! Zabezpečenie týchto ochranných prvkov nám aj tak nedovoľuje znižovať starostlivosť o mobil. Na to upozorňuje špecialista v oblasti predaja mobilných telefónov Mobilonline s tým najširším sortimentom. V podstate má to byť pre nás prirodzené. Veci si chránime, nehovoriac o vyšších investíciách, aké mobily a ich doplnková výbava rozhodne predstavujú.

 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod