Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 4°C

Spravodajstvo

Automobilka KIA ohlásila opätovné spustenie výroby. Zamestnanci nastúpia ešte pred Veľkou nocou

O opätovnom spustení výroby informovala automobilová spoločnosť KIA cez sociálne siete.

31.03.2020 | 17:15

Zamestnanci by sa mali vrátiť za výrobné linky ešte pred Veľkou nocou, konkrétne už o necelý týždeň, v pondelok 6. apríla.

„Vážení kolegovia, veríme, že ste uplynulé dva týždne využili na oddych a posilnenie svojho zdravia. Tak, ako sme vám oznámili pred prerušením výroby, v pondelok 6. apríla sa opäť rozbehnú linky v našich výrobných halách. Tak ako doteraz, výroba bude opäť prebiehať za prísnych hygienických preventívnych opatrení podľa odporúčaní Krízového štábu SR a RÚVZ," uviedla autombilka KIA vo svojom statuse na Facebooku, ale aj v ozname na svojej oficiálnej stránke.


Ako ďalej informuje, od pondelka 6. apríla do štvrtka 9. apríla sa bude vyrábať v štandardnom trojzmennom režime. Po Veľkej noci sa prejde na dvojzmennú prevádzku (ranná a popoludňajšia), ktorá bude trvať do konca apríla.

„Situácia na svetových trhoch sa každým dňom mení a Kia Motor Slovakia pozorne sleduje situáciu. Ak príde k obmedzeniam či už z pohľadu dopytu alebo dodávok materiálu alebo iných nepredvídateľných situácií, sme pripravení na to reagovať," vysvetľuje automobilka vo svojom statuse.

Autor: - r -

Foto: KIA MOTORS SLOVAKIA

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod