Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -3°C

Tlačové správy

Fakturačný program, s ktorým máte poriadok vo financiách aj v dokladoch

Či už vlastníte kaviareň, ste remeselníkom alebo pracujete za počítačom, viete, že poriadok v dokumentoch je pri podnikaní dôležitý. Keď vás brzdí chaos, pomôže vám šikovný fakturačný program – jedným kliknutím ukáže aktuálny cash flow, kontroluje stav zákaziek, faktúru vytvorí do minúty a prepojíte ho aj s e-shopom alebo bankou.

24.04.2023 | 10:45

Jedným zo šikovných pomocníkov je iDoklad, program na faktúry zadarmo. Využijú ho začiatočníci v biznise a aj tí skúsenejší. Vaša účtovníčka vďaka programu stiahne doklady, kedykoľvek je to potrebné, pokojne na diaľku – a všetci máte istotu, že sú vždy v správnom formáte.

Faktúru aj zálohovku vygenerujete pomocou pár kliknutí
Na vystavenie faktúry či napríklad zálohovej faktúry toho s iDokladom veľa nepotrebujete – zadáte IČO zákazníka (alebo si ho vyberiete z adresára fakturačnej aplikácie), napíšete, čo fakturujete a za koľko. Zvyšok doplní aplikácia sama.

iDoklad za vás overí aj solventnosť zákazníka a ak ste platiteľom DPH, automaticky DPH vypočíta. Jednoducho nastavíte vzhľad dokladov tak, aby ladili s vaším webom alebo logom. Hotovú faktúru nakoniec odošlete priamo z iDokladu alebo ako prílohu v e-maili.

Máte prehľad o cash flow aj neplatičoch
S iDokladom vidíte, koľko ste vyfakturovali, komu musíte zaplatiť, aj kto vám zatiaľ nezaplatil. Jednoducho pozriete na aktuálny cash flow, prehľadnú a graficky príjemnú evidenciu príjmov a výdavkov. Aplikácia vám tiež ukáže, koľko prípadne zaplatíte DPH – ak sa k hranici na platenie DPH ešte len blížite, iDoklad vás automaticky včas upozorní.

Ľahko v aplikácii identifikujete zákazníkov, ktorí váš biznis podporili najviac, ale aj tých, ktorí vám dlžia. Neplatičom môžete nastaviť automatické zasielanie upomienky, aby ste sa vyhli nepríjemnostiam.

Máte e-shop? Prepojíte ho
Ak váš e-shop beží na platforme Shopify, WooCommerce či oXyShop, zautomatizujte si odosielanie objednávok alebo faktúr. Prepojením s iDokladom sa zbavíte ručného prepisovania dát z jedného systému do druhého a získate o podnikaní lepší prehľad.

 

Aplikáciu iDoklad prepojíte aj s ďalším softvérom, napríklad:

●      CRM,

●      vašou bankou,

●      účtovným systémom,

●      Togglom,

●      Freelom.

Podklady pre účtovníčku bez námahy
Keď vytvoríte účtovníčke prístup do aplikácie, kedykoľvek sa prihlási a doklady skontroluje.

Faktúry môžu prúdiť do softvéru vašej účtovníčky aj automaticky, aplikáciu prepojíte s tými najpoužívanejšími účtovnými systémami, ako je Money S3, Money S4, Money S5 či Pohoda.

Ušetríte čas na podnikanie
Online aplikácia iDoklad automatizuje rutinné úlohy, uľahčuje podnikateľom prácu a šetrí čas. Získajte s aplikáciou viac času aj vy a investujte ho radšej do rozvoja svojho podnikania.

 

Autor: - r -

Foto: Pickadook / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod