Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Spravodajstvo

Najpočetnejšiu kandidátku do mestského zastupiteľstva podal klub INÁ ŽILINA

Komunálna politika nie je len o pozícii primátora, ale aj poslancov, ktorí majú vo svojich rukách obrovské právomoci. Do jesenných volieb sa uchádza množstvo kandidátov so straníckou podporou a najpočetnejšia skupina nezávislých kandidátov je zoskupených v súčasnom poslaneckom klube INÁ ŽILINA.

06.09.2022 | 17:02

Poslanecký klub má momentálne v mestskom zastupiteľstve 7 členov (Juriš, Chodelková, Kašša, Barčík, Johanes, Cáder a Delinčák – pozn. autora) a na najbližšom zastupiteľstve pribudne do tohto zoskupenia doposiaľ nezaradený poslanec Jozef Augustín. Klub delegoval do najbližších komunálnych volieb najviac zástupcov spomedzi všetkých poslaneckých klubov v Žiline, až štrnásť. Okrem spomínanej osmičky poslancov sa o priazeň žilinského voliča budú uchádzať Matej Krško, Miroslav Futo, Roman Jantošík, Karol Čepec, Boris Prievozník a Jozef Cisarik. „Poslanecký klub INÁ ŽILINA sa nepochybne počas tohto volebného obdobia stal najaktívnejším klubom pôsobiacim na pôde mestského zastupiteľstva. Teší nás, že do nasledujúcich volieb k nám pribudnú nielen noví kandidáti, ale aj ďalší odborní poradcovia, s ktorými sa nielen budeme uchádzať o priazeň voliča, ale budeme chcieť hlavne posunúť Žilinu na vyšší level,“ povedal šéf klubu Jozef Juriš.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Objednávateľ: OZ INÁ ŽILINA, Pivovarská 3,010 01 Žilina, IČO: 51722381. Dodávateľ: PUBLISHING HOUSE, a. s., Žilina, IČO: 46495959

Autor: - r -

Zdroj: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod