Žilinský Večerník

19. marec 2024 | Jozef
| -5°C

Zdravie a životný štýl

Návšteva praktického lekára bez čakania a poplatkov?

Žilinčania už môžu bez zbytočného čakania navštevovať ambulanciu všeobecných lekárov, otvorenú v novostabe na mieste bývalej Starej pošty na Poštovej ulici na sídlisku Vlčince.

19.02.2020 | 09:55

Otravuje vás dlhé čakanie u svojho lekára? Potrebujete absolvovať vyšetrenie v inom čase, než sú bežné ordinačné hodiny?

 Alebo nie ste spokojní s prístupom personálu, kvalitou a vybavením zdravotníckych zariadení vo svojom okolí? Všetky tieto "boľačky" vyriešilo otvorenie novej ambulancie praktických lekárov v Žiline neďaleko obchodných centier Atrium-Dubeň, OBI, Kaufland a Lidl.

 

Vyšetrenia pokrýva zdravotné poistenie

 

Praktická Ambulancia, sídliaca v novostavbe na mieste bývalej Starej pošty v Biznis centre Poštová na Poštovej ulici č. 1 na sídlisku Vlčince, poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť skúsených všeobecných praktických lekárov, ktorí majú celkový prehľad o zdravotnom stave a poradia najúčinnejšiu liečbu.

 

Lekári majú dlhoročnú prax a bohaté skúsenosti, takže vedia vyriešiť zdravotné problémy priamo alebo odporučia najvhodnejšieho odborného lekára.

 

Ordinačná doba je 12 hodín denne od 8.00 do 20.00 v pracovných dňoch.

 

Pacienti majú možnosť objednať sa zadarmo na vyšetrenie na presný čas telefonicky alebo kedykoľvek cez internet na www.praktickaambulancia.sk.

 

Neplatia pritom žiadne celoročné poplatky, ani poplatky za objednávanie na presný čas, za vydanie potvrdenia o návšteve lekára či o práceneschopnosti.

 

Vyšetrenia sú hradené z verejného zdravotného poistenia, pričom ambulancia má zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami. Samozrejmosťou je príjemné a moderné prostredie ambulancie.

 

Dôraz kladú na prevenciu

 

"Slováci sa čoraz viac zaujímajú o svoje zdravie a prevenciu. Chceme ich v tom podporiť a preto aktívne pozývame pacientov na pravidelné preventívne prehliadky, nečakáme na to dokiaľ si pacient na nás spomenie," vraví MUDr. Julie Zahradnická.

 

V rámci preventívnej prehliadky lekár vykoná komplexné vyšetrenie pacienta "od hlavy po päty", vyhodnotí zdravotný stav a v prípade zdravotných ťažkostí odporučí vhodnú liečbu.

 

Pacienti tak majú možnosť získať prehľad o svojom zdravotnom stave, ako aj spoznať lekára a prostredie modernej ambulancie.

 

Počet pacientov je limitovaný

 

Praktická Ambulancia začala ordinovať v novostavbe na mieste bývalej Starej pošty na Poštovej  ulici č. 1 na sídlsiku Vlčince priamo pri frekventovaných zastávkach MHD Obchodná a Poštová, ktoré ponúkajú výbornú dopravnú dostupnosť pre všetkých obyvateľov Žiliny. Okrem toho pre motorizovaných pacientov sa v okolí nachádza aj dostatok parkovacích plôch.

 

Pacientom Praktickej Ambulancie sa môže stať každý občan s platným verejným zdravotným poistením SR, ktorý dovŕšil 18 rokov.

 

“Stačí sa objednať na vyšetrenie a pri návšteve s pacientom uzatvoríme štandardnú Dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Vybavíme za pacienta komunikáciu s doterajším všeobecným lekárom a poisťovňou, ako aj prenos zdravotnej komunikácie," dodala MUDr. Miroslava Chlebo Jenčová.

 

Viac infomácií nájdete na www.praktickaambulancia.sk alebo zavolajte na 041/516 65 10.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod