Žilinský Večerník

19. marec 2024 | Jozef
| -2°C

Zaujalo nás

Projekt VILADOMY: Tri nízkoenergetické domy s jednoduchým prístupom priamo do centra Žiliny

Vždy ste túžili po výnimočnom a modernom bývaní v dome s vlastnou záhradou? VILA DOMY je výnimočný projekt novostavieb v blízkosti Žiliny, kde získate všetko, po čom Vaše srdce túžilo. Moderná architektúra, precízne a detailné vyhotovenie, kvalitné materiály, výborné dispozičné riešenia a perspektívna lokalita – to všetko tvorí výnimočné bývanie bez kompromisov.

30.09.2020 | 12:17

Zlúčiť všetky možnosti a navyše bývať v novostavbe domu je v dnešnej dobre takmer nemožné. Na túto otázku odpovedá práve projekt VILADOMY v žiadanej lokalite Rosina, ktorý ponúka tri nízkoenergetické domy len pár minút od centra Žiliny.

Luxusné rodinné domy, VILA DOMY, sme vytvorili ako pre aktívnych ľudí, ktorí ocenia prvky luxusu, možnosti rekreácie a športového vyžitia, tak aj pre ostatných výnimočných ľudí, ktorí chcú byť v centre celého diania. Výsledkom celkového návrhu bolo vytvoriť niečo viac ako len rodinný dom – vytvoriť VILA DOM. VILA DOMY tvoria jeden celok v rámci dokonalej harmónie s okolitým prostredím.

Projekt VILADOMY definuje nový štandard v bývaní a počíta s výstavbou troch dvojpodlažných rodinných domov o rozlohe od 195 m2 do 250 m2 s označením VILADOM 1, VILADOM 2 a VILADOM 3. Vila domy disponujú vlastným pozemkom v rozlohe od 430 do 480 m2, garážou či parkovacou plochou, ktorá je súčasťou vila domov, terasami alebo loggiou.

 

VILADOM 1 a VILADOM 2 sú identické, na 1. nadzemnom podlaží na nachádza zádverie so spojovacou chodbou, technická miestnosť, toaleta, schodisko a kuchyňa, ktorá je prepojená s obývacou izbou. Z obývacej izby sa dá vyjsť do záhradky v exteriéri, na ktorej sa nachádza terasa a tiež kryté parkovacie miesto. Celé 2. nadzemné podlažie je riešené ako nočná a oddychová časť, ktorá je tvorená spoločnou kúpeľňou, z dvoch izieb, šatníka, pracovne a spálne s výstupom na loggiu.

Výnimočným vila domom zo spomínanej trojice je VILADOM 3, ktorý ponúka nadčasovú architektúru, nadštandardné materiály, jedinečné vyhotovenie a spolu s výborným dispozičným riešením vytvára dokonalé bývanie bez kompromisov. Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza zádverie so spojovacou chodbou, technická miestnosť, toaleta, špajza, schodisko a kuchyňa s jedálňou, ktorá je prepojená s obývacou izbou a veľkou knižnicou. Z obývacej izby sa dá vyjsť do záhradky v exteriéri, na ktorej sa nachádza terasa. Súčasťou tohto podlažia je aj garáž. Celé 2. nadzemné podlažie je riešené ako nočná a oddychová časť, ktorá je tvorená dvomi kúpeľňami, dvomi izbami, šatníkom, pracovňou a spálňou s výstupom na terasu.

Výhodou lokality, ktorá sa nachádza len 6 km od okresného mesta Žilina, je kompletná občianska vybavenosť. Či už potrebujete zájsť na nákup, k lekárovi, zaviesť deti do škôlky alebo školy, všetko je po ruke. Nehovoriac o túžbe ísť nakupovať do obchodného centra, zájsť do kina, alebo na prechádzku s rodinou.

Ak máte chuť bývať v blízkosti Žiliny a zároveň v súkromí, kedykoľvek vybehnúť do priľahlých lesov či na Vodné dielo Žilina, svoj domov môžete nájsť práve tu. Ozvite sa nám na t.č. 0948 948 420 a pomôžeme vám vybrať ten správny dom. Viac informácií nájdete na www.viladomyrosina.sk

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod