Žilinský Večerník

19. marec 2024 | Jozef
| -5°C

Spravodajstvo

Tragická dopravná nehoda v Strážove: Vodič zrážku neprežil, FOTO

Na ceste 1/61 v Strážove smer Bytča došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič osobného motorového vozidla zraneniam na mieste podľahol.

15.01.2020 | 09:31

V stredu 15. januára v ranných hodinách došlo k tragickej dopravnej nehode na ceste v smere zo Strážova na Bytču. Pri nehode zasahovali všetky záchranné zložky.

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline Michala Kypusa, bola krátko pred 7-ou hodinou ráno ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla pred obcou Horný Hričov. "Zasahovali hasiči z Hasičskej stanice v Žiline. Išlo o čelný náraz osobného motorového vozidla do oceľovej konštrukcie nadchodu ponad cestu a železnicu pri autobusovej zastávke, v ktorom sa nachádzala zakliesnená jedna osoba s mnohopočetnými zraneniami v bezvedomí. Po zabezpečení značne zdeformovaného vozidla hasiči vyslobodili osobu z vozidla a odovzdali lekárovi Záchrannej zdravotnej služby, ktorý konštatoval smrť. Po zdokumentovaní dopravnej nehody PZ SR bolo osobné motorové vozidlo odvezené odťahovou službou," informoval Michal Kypus.

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva PZ SR v Žiline Radka Moravčíka, viedol vodič osobné motorové vozidlo zn. Seat po ceste prvej triedy v smere od Žiliny na Bytču. "Následne z presne nezistených príčin prešiel vpravo mimo vozovku, kde narazil do kovovej konštrukcie nadchodu a pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedol Moravčík.

 

 

Autor: - r -

Foto: KR PZ SR Žilina

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod