Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 3°C

Spravodajstvo

V centre Žiliny sa aj tento rok uskutoční najväčšia degustácia vína

WineFest štartuje už budúcu sobotu 14. augusta. Historické centrum Žiliny aj tento rok ožije festivalom, ktorý spojí milovníkov a producentov excelentného slovenského vína. Najväčšiu voľnú degustáciu vína v Žiline môžete zažiť v sobotu 14. augusta od 14:00 hod.

04.08.2021 | 11:30

Pozvanie na tohtoročný žilinský WineFest prijalo až dvadsať TOP slovenských vinárstiev, medzi ktorými sú napríklad Ostrožovič, Karpatská perla, Dubovský & Grančič, Nichta, Berta, Velkeer a mnohí ďalší. Vinári budú rozmiestnení v obľúbených podnikoch na Mariánskom námestí a v okolitých uličkách. Podujatie začína registráciou v Hoteli Grand Žilina, kde atmosféru spríjemní živá hudba. Na účastníkov festivalu bude pripravených viac ako 100 vzoriek vína, bohatá tombola aj fotobúdka. Stretnutie producentov a milovníkov vína bude strojcom nezabudnuteľnej atmosféry, vášnivých diskusií a nových prúdov myšlienok. Súčasťou vstupenky, ktorá stojí rovných 29 eur, bude kupón v hodnote 7 € na nákup vína, promo kód na objednávku jedla cez aplikáciu Wolt v hodnote 5 eur, degustačný pohár s logom festivalu a taštička WineFest.


 

Podujatie však nebude len o degustácii vína a skvelom jedle, ale predovšetkým o dobrej zábave s priateľmi. Nezmeškajte preto šancu a rezervujte si lístky už teraz. Vstupenky v predpredaji sú dostupné na stránke winefest.sk/vstupenky alebo osobne v Artfóre na Mariánskom námestí.Winefest je skvelá príležitosť aj na teambuilding! Vytiahnite z práce svojich kolegov či zamestnancov a príďte sa zabaviť a utužiť vzťahy. V prípade odberu vstupeniek nad 10 ks kontaktujte organizátora na adrese [email protected]. Podrobné informácie o festivale získate aj na stránke winefest.sk, alebo na Facebooku facebook.com/WineFestZilina.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod