Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| -1°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 8/2020

17.02.2020 | 13:30

Diviaky na Hájiku zbuntošili spiacich obyvateľov. Podľa nášho čitateľa sa situácia na sídlisku zhoršuje. Nepomôžu pachové ohradníky?

Európa má prebytok kartónu 8 miliónov ton. Naše zberové spoločnosti hovoria o nepriaznivej situácii. Opakuje sa kríza spred niekoľkých rokov? Oplatí sa kartón separovať?

Obyvatelia žilinského regiónu, pripravte sa na neohlásené návštevy. Domácnosti budú navštevovať pracovníci štatistického úradu. Aké údaje zbierajú?

Príbeh, na ktorý by sa nemalo zabudnúť... Jozef Kivoň zo Strečna zavítal do našej redakcie, aby sa s nami/vami podelil o svoje zážitky z putovania do Santiaga de Compostela. Po ceste do cieľa stretol smrť aj lásku.

Do vzácneho kostolíka v Turí, ktorý je vyhlásený za národnú kultúrnu pamiatku, sa zahryzla vlhkosť. Aby Boží chrám, ktorý v minulosti spĺňal aj obrannú funkciu, prežil ďalšie stáročia, jeho obnovy sa zhostili tunajší obyvatelia. Pamiatkari hovoria o nevídanej zanietenosti.

V Považskej galérii v Žiline sa začal Mesiac architektúry... Príďte si pozrieť diela architektov z nášho regiónu.

Pri Vodnom diele Žilina vládne čulý stavebný ruch. Čo sa tam deje?

V Terchovej naďalej platí mimoriadna situácia v súvislosti s nestabilným bralom v Tiesňavách. Aké opatrenia doteraz prijali?

Čo je nové v športe? Pozrite sa, ako trávili žilinskí športovci Valentín.

Ďakujeme za priazeň a želáme príjemné čítanie.

Tím ŽV

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod