Žilinský Večerník

18. máj 2024 | Viola
| 14°C

Spravodajstvo

V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:

Najzaujímavejšie témy jednotlivých rubrík z najnovšieho vydania č. 20/2020

11.05.2020 | 13:00

Do kostolov sa vracajú veriaci. Omše sa však slúžia za prísnych pravidiel. Ako to vyzerá v Žiline? Koľko ľudí sa zmestí do Farského kostola či Sirotára? Kto má prednosť?

V MHD pribúda počet čiernych pasažierov. Nepoctiví cestujúci využívajú súčasnú situáciu, aby sa zviezli zadarmo. Ich výhovorky nemajú konca-kraja, revízori ich už však vedia ľahko prekuknúť.

Čitatelia nás nedávno opäť upozornili na poškodenú balustrádu. Mnohé nedostatky po zime vykazujú aj Farské schody. Radnica priznáva, že by si táto časť mesta zaslúžila komplexnú rekonštrukciu. Dočkáme sa jej?

Koronavírus v domove sociálnych služieb v Žiline? Laboratórne výsledky sú už známe...

Žilina ožíva! Ďalšia vlna uvoľňovania priniesla do mesta pod Dubňom príjemné zmeny... Otvorené terasy a obchody prilákali do Žiliny mnohých ľudí. Čo počas koronakrízy najviac chýbalo vám? Dozviete sa v našej ankete.

Znečistené pobrežie, uhynuté ryby a neznesiteľný zápach... Takto to aktuálne vyzerá pri Váhu v Hornom Hričove. Čo sa tam deje?

Mestské divadlo Žilina pripravuje predstavenia pod holým nebom. O čom budú a čo si pod divadlom pod holým nebom môžeme predstaviť?

Miroslav Nemec si zaspomínal na africké futbalové dobrodružstvo. Niekedy bez vody či elektriny si teraz váži doma na Slovensku toho omnoho viac.

Ďakujeme za priazeň :-) 

Autor: - r -

Foto: redakcia

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod