Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 5°C

Z regiónu

V Žiline bude fenomenálny koncert nabitý hviezdami

Stredoslovenská energetika vás pozýva na výnimočný charitatívny koncert Mariána Čekovského a jeho hostí. Nenechajte si ujsť podujatie, aké tu ešte nebolo a pomôžte dobrej veci!

19.02.2020 | 11:15

Marián Čekovský, multitalentovaný hudobník a známy zabávač si na dobročinný koncert v žilinskom Dome Fatra pozval na štvrtok 27. februára vychádzajúce veľké hviezdy slovenskej vážnej hudby Ryana Martina Bradshawa, trinásťročného výnimočného klaviristu a študenta Vysokej hudobnej školy vo Viedni a Tea Getlera, dvanásťročného huslistu a víťaza mnohých medzinárodných súťaží. Sekundovať im bude „bývalá detská hviezda“, Dalibor Karvay, prvý koncertný majster Viedenského symfonického orchestra. Hostkou programu bude aj Sisa Michalidesová, vynikajúce džezová flautistka.

 

Celý výťažok z podujatia, ktoré finančne zastrešila Stredoslovenská energetika (SSE) pôjde občianskemu združeniu Svetielko nádeje. Kúpou lístka na koncert tak návštevníci prispejú na pomoc tým najzraniteľnejším – deťom s onkologickým alebo iným vážnym ochorením. „Koncertom chceme rozsvietiť symbolické svetielko nádeje pre všetkých, ktorí to potrebujú. Spoločenská zodpovednosť a pomoc iným, je jednou zo základných priorít, ktorým sa SSE venuje. Veríme, že naša pomoc, prinesie deťom a ich rodinám aspoň trošku svetla nádeje a finančnej podpory, ktorá je tak potrebná,“ konštatuje hovorkyňa SSE Michaela Krivá. Svetielko nádeje intenzívne spolupracuje s onkologickým oddelením Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici a pomáha deťom ako zo Žilinského, tak i Banskobystrického kraja. Celá suma z predaja vstupeniek poputuje priamo na náklady spojené s prevádzkou detského hospicu. Vstupenky na tento výnimočný koncert si záujemcovia môžu zakúpiť na portáli navstevnik.sk alebo priamo v pokladni žilinského ŠKO.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod