Žilinský Večerník

5. máj 2024 | Lesana, Lesia
| 13°C

Zaujalo nás

Vianočný bazár pre OZ Tulkáčik

Predajňa Plná miska organizuje charitatívny vianočný bazár a aukciu, z ktorého celý výťažok poputuje pre združenie starajúce sa o opustené zvieratká. Akcia sa bude konať v piatok 1. decembra od 12:00 h v areáli predajne na Hviezdoslavovej ulici.

20.11.2023 | 13:47

Ak vám záleží na tých, ktorí nevedia o pomoc požiadať  slovami, príďte podporiť túto dobročinnú akciu. Charitatívny bazár sa bude niesť vo vianočnej tematike, pretože okrem podpory zvieratiek tu môžete kúpiť aj darček pre vašich najbližších.

Môžete sa aj zapojiť, a to tak, že ponúknete na predaj svoje handmade výrobky. Rovnako ak máte doma niečo, čo už nepotrebujete, neváhajte to do 24. novembra priniesť do predajne Plná miska ( v čase otváracích hodín). Môže ísť o detské hračky, knihy či doplnky do bytu. Samozrejme, v dobrom stave a hodné toho, že ich niekto bude chcieť  zakúpiť alebo darovať pod stromček. Takisto môžete venovať do aukcie poukaz na vaše služby, kurz či občerstvenie. Príďte v čase otváracích hodín alebo volajte na 0949 752 287 a dohodnete sa.

Nič z toho nemáte, ale chcete pomôcť?  Potešia aj deky, čistiace prostriedky a prostriedky na pranie, ktoré v OZ Tulkáčik nesmierne ocenia. Počas akcie budete tiež môcť kúpiť granule a pochúťky za zvýhodnenú cenu a darovať ju do zbernej škatule, ktorá takisto poputuje do združenia pre opustené zvieratká.

A hlavne, príďte si užiť vianočný čas spojený s rozvoniavajúcou kapustnicou a skvelou atmosférou!

Miesto: Hviezdoslavova 68, Žilina. 

Čas: 1.12. od 12:00 hod

 

Autor: - r -

Foto: snímka Plná miska

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod