Žilinský Večerník

24. apríl 2024 | Juraj
| 0°C

Halový šport

Víťazné ťaženie volejbalových veteránov

V sobotu 5. októbra sa v Žiline uskutočnil 14. ročník turnaja Superveterán Cup 2019 vo volejbale mužov v Žiline. Najlepšie skončili domáci hráči usporiadateľského VKV-50 Žilina, ktorí celý turnaj vyhrali.

11.10.2019 | 15:45

Turnaj slávnostne otvorili viceprimátor Žiliny Vladimír Randa, predseda VKV-50 Michal Dupkala a riaditeľka ZŠ Martinská Beata Veselská, ktorí privítali všetkých zahraničných a domácich účastníkov na pôde mesta a popriali im čo najlepšie umiestnenie bez zranenia.

Po rozcvičení začalo tvrdé zápolenie o dosiahnutie čo najlepšieho výsledku. Prizerajúci sa diváci hlasne povzbudzovali najmä žilinské družstvo počas celého turnaja, lebo v dvoch zápasoch sa súper doňho pustil s veľkou vervou. Potom sa však ukázala skúsenosť Žilinčanov, ich zohratosť a využili aj znalosť domáceho prostredia.

Poradie na prvých miestach: 1. VKV-50 Žilina, 2. VK Martin, 3. VK Ropice (ČR).
Zmiešané družstvá: 1. VK Zubrohlava.

Účastníci turnaja vyjadrili maximálnu spokojnosť s výbornou organizáciou celého turnaja. Klub VKV-50 Žilina touto cestou ďakuje za podporu pri organizovaní turnaja vedeniu mesta Žilina, Žilinského samosprávneho kraja, ZŠ Martinská a sponzorom.

Foto: Rudolf Muščík

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod