Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 1°C

Šport

Víťazom hokejbalového turnaja v Lúkach opäť Divinci

Tradičný turnaj O putovný pohár HBC Lúky Bear napísal už svoju šiestu kapitolu. Na ihrisku Lúky – Planková sa opäť zišiel poltucet tímov a už štvrtýkrát v rade sa nemenilo ani meno konečného víťaza - HBC Dolná Divina.

03.05.2022 | 20:44

Držiteľa trofeje spoznali diváci iba zopár sekúnd pred koncom finále, keď sa na konečných 6:5 presne trafil Marián Mojský. O bronzových medailách rozhodli samostatné nájazdy a v nich mal posledné slovo ukážkový blafák Jána Jakubíka. Na turnaji už tradične nechýbali ani majstri sveta v hokejbale, švagrovia Róbert Kašša a Pavol Surňák, či priekopník žilinského hokejbalu Milan Botoš, ktorý zasiahol do turnajových bojov ako 66-ročný. Za najlepšieho brankára bol vyhlásený Slavomír Kubáň (Red Bull Lúky), za najlepšieho hráča Patrik Ozančin (Vadičov Team). Z individuálnych ocenení sa tešili aj jeho spoluhráči – Tomáš Mečiak sa stal najlepším strelcom a Patrik Martikán najlepším nahrávačom podujatia. „Rád by som poďakoval každému, kto prispel k hladkému priebehu turnaja. A to najmä OZ ŠK Supertalent a jeho predsedovi Jánovi Jakubíkovi, zapisovateľke Eme Michalcovej, časomeračke Sandre Gulášovej, grilmajstrovi Radoslavovi Holúbkovi, gulášmajstrom Stanislavov a  Jozefovi Matúšekovcom, DJ Majovi, rozhodcom Gabrielovi Hatalovi a Milanovi Kováčikovi a, samozrejme, všetkým sponzorom, bez ktorých by sa ten turnaj v dnešnej dobe snáď ani nedal spraviť. Bol to veľmi náročný turnaj a viem, že to niektoré mužstvá nemali vďaka prestojom ľahké, preto sa pokúsime formát zmeniť zo 6-členného na 8-členný,“ povedal hlavný organizátor Dalibor Michalec.

 

Konečné poradie turnaja: 1. HBC Dolná Divina, 2. Vadičov Team, 3. HBC Lúky Bear, 4. Red Bull Lúky, 5. Off Course, 6. HBC Draci Lalinok.

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: Miroslav Kaper

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod