Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -2°C

Šport

Žilinčanky po ustráchanom výkone podľahli doma Pezinku

Žilinské volejbalistky okúsili vôbec prvú prehru v prebiehajúcej sezóne. Stalo sa tak v prvom zápase barážovej série o extraligu proti Pezinku, pričom herne sa v celom stretnutí trápili a ich výkon bol bez patričného nasadenia či emócie. Pred skvelou diváckou kulisou v Žiline pred odvetným duelom (sobota 7. mája od 16.00 v Pezinku) musia vyhrať, aby si zabezpečili šancu na zlatý rozhodujúci set o účasť v extralige.

02.05.2022 | 20:41

PRVÝ ZÁPAS BARÁŽE O EXTRALIGU:

 

Žilina – Pezinok 0:3 (-20,-17,-23)

Zostava: Magdaléna Kováčiková, Zuzana Kurťáková, Martina Angušová, Renáta Kožíková, Monika Jurišová, Júlia Kafková, Romana Vráblová, Ivana Kardošová, Klára Kováčiková, Nikola Chodelková, Zuzana Gecíková, Michaela Kubová, Zuzana Tomašeková.

 

Dalibor Andrisík, tréner a prezident klubu: „Hrali sme ustráchane a dievčatá nebojovali prvé dva sety, tak ako sme si hovorili. Bohužiaľ, vo viacerých momentoch nám odišiel príjem a neboli sme tak razantní v koncovke. Pezinok je úplne hrateľný súper, ale baby hrali až s príliš veľkým rešpektom, aby niečo nepokazili. V treťom sete sme sa rozbehli, spravili v zostave pár zmien a už to hneď išlo. Ale znova koncovka a my máme roztrasené kolená, kde útočíme na polovičný plyn a tam to musí byť bomba za bombou. Tento tím však má dostatočnú kvalitu, aby v Pezinku zvíťazil a o extralige rozhodol zlatý set. Ja v to verím.“


 

 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: Jakub Ruman - VA Žilina

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod