Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 5°C

Šport

Žilinské volejbalistky s prvoligovým titulom a odkazom pre fanúšikov: Na baráž očakávame plný dom!

Celú sezónu sú bez prehry s impozantným skóre 28:0. To je famózna vizitka žilinských volejbalistiek, ktoré vyhrali prvoligový titul proti Komárnu v dvojzápase najlepších celkov skupín západ a východ. Už túto sobotu Žilinčanky čaká prvý barážový duel o extraligu doma proti Pezinku.

26.04.2022 | 15:16

FINÁLE I. LIGY ŽIEN

 

Žilina – Komárno 3:0 (17,13,17) a Komárno – Žilina 1:3 (-18,24, -14, -22)

 

Zostava:  Magdaléna Kováčiková, Zuzana Kurťáková, Martina Angušová, Renáta Kožíková, Monika Jurišová, Júlia Kafková, Romana Vráblová, Ivana Kardošová, Klára Kováčiková, Nikola Chodelková, Zuzana Gecíková, Michaela Kubová.

 

Dalibor Andrisík, prezident klubu: „Doma to bolo výborné pred skvelou kulisou a vonku ten výkon už nebol ideálny, ale mali sme to celé pod kontrolou. Dievčatá to zvládli, i keď sme sa ťažšie presadzovali a museli sme hrať jeden set navyše. Perfektný tímový výkon, všetkým hráčkam ďakujem za skvelú reprezentáciu klubu. Čaká nás baráž, už tento týždeň sobotu 30. apríla hráme doma v Žiline proti Pezinku (sobota 30.apríla - 16.00) a odveta sa hrá ďalšiu sobotu na pôde súperiek. Po 28 víťazstvách bez prehry v tom chceme pokračovať, hecneme sa a ideme na postup. Verím, že v Žiline príde túto sobotu na volejbal plný dom. Sme majstri prvej ligy, teraz myslíme na extraligu a o nej sa baviť môžeme až po postupe.“

Autor: - r -

Foto: Ľubomír Rendár

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod