Žilinský Večerník

25. máj 2025 | Urban
| 2°C

Recepty

Výborný lahôdkový bôčik

bôčik, celé korenie, 3 zrnká nového korenia, 3 strúčiky cesnaku,, soľ, 1 PL vegety, nátierka: 2 PL sójovej omáčky, 1 ČL mletej papriky, korenia, 1 PL horčice, 2 rozotrené cesnaky

13.11.2017 | 15:12

Nátierkou dobre potrieme bôčik z každej strany, obalíme do alobalu a necháme 24 hodín v chlade. Podávame studený s čiernym chlebom a uhorkou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
Najčítanejšie 24h 3 dni 7 dní
  1. Silvester Galo: Vek ženy je kľúčový pre úspešnosť počatia a ani pokrok v medicíne to nezmení
  2. Žilinou prefrčí autovlak plný legiend: Historické vozidlá v rámci 500 KM SLOVENSKÝCH opäť na trati
  3. Telové kamery vo vlakoch pomáhajú aj v Žiline: Incidenty klesli, agresia voči vlakvedúcim ustupuje
  4. Štvrtok plný hudby v srdci Žiliny: Od legendárnych mien až po nové objavy na Staromestských slávnostiach
  5. Moderná nákupná pasáž ponúka kávu, kvety i občerstvenie. V pláne je aj revitalizácia priestoru za vstupnou bránou.
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:zahranicna.tlac@slposta.sk. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod