Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 6°C

Z regiónu

Výluky na železniciach: Pozor na tieto tri úseky

Železnice Slovenskej republiky informujú, že na týchto troch úsekoch nášho regiónu budú začiatkom marca počas pracovných dní viachodinové výluky.

28.02.2020 | 16:10

 Výluka v úseku Bytčica –Lietavská Lúčka

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budúdňa 2.marca 2020, v čase  od 7:20h do 13:25h,realizovať výlukové práce v úseku Bytčica –Lietavská Lúčka.V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje údržba koľaje zameraná na výmenu chybných podvalov.Práce vykonajú zamestnanci ŽSR.Cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

Výluka v úseku Lietavská Lúčka–Rajec

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú v dňoch 5. až 6. marca 2020, v časoch od 9:00 h do 15:00 h,realizovať výlukové práce v úseku Lietavská Lúčka –Rajec. V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje výmena chybnýchpodvalova zváranie koľajníc.Práce vykonajú zamestnanci ŽSR. Cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

Výluka v úseku Čadca -Krásno nad Kysucou

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú v dňoch3. až 5. marca 2020, včasoch od 7:50 h do 14:30 h, realizovaťvýlukové práce v úseku Čadca -Krásno nad Kysucou .V rámci tejto výluky sa v uvedenom úseku zrealizuje vypilovanie konárov vblízkosti trakčného vedenia.Práce vykonajú zamestnanci ŽSR. Cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod