Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -5°C

Šport

Vyvrcholila žilinská Plážová liga

Beach volley club Žilina organizoval tento víkend finálový turnaj beachvolejbalovej série Plážová liga. Turnaj sa hral súbežne v dvoch areáloch. V sobotu z v priestoroch Extreme parku a Pivárskej bašty Rmut, finálový deň v nedeľu 30.8.2020 sa hralo už iba v priestoroch Rmutu.

03.09.2020 | 13:26

Na turnaji sa zúčastnilo celkovo 42 dvojíc, ktoré boli rozdelené do štyroch kategórií. Začiatočníci, amatéri, profesionáli muži a profesionáli ženy. Do Žiliny sa organizátorom podarilo prilákať množstvo atraktívnych dvojíc, ktoré sa pravidelne zúčastňujú beachvolejbalovej série Slovenskej volejbalovej federácie. Medzi najväčšie lákadlá patrili v mužoch dvojica Michal Hovorka a Ján Námešanský (viac násobní majstri SR) a v ženách skúsená beach volejbalistka a účastníčka svetovej série FIVB Magdaléna Kováčiková. Zápasy oboch dní sa tešili veľkej diváckej podpore. Areál Rmutu sa zaplnil divákmi a hráčmi, ktorí spolu vytvorili výbornú atmosféru ako sa na riadne finále patrí. 

 

Víťazi:

Muži profi: Hovorka / Námešanský. Ženy profi: Kováčiková / Kardošová. Amatéri : Švaňová / Hauer. Začiatočníci: Mitro/ Mrázik.

 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: archív D.Š.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod