
Na trhu sa spoločnosť úspešne etablovala od roku 2007, čo ju radí medzi stabilné žilinské prevádzky. „Nebudeme si klamať, je to ťažký biznis, ale zvládame to. Stavili sme na stabilnú kvalitu, ľudia si to pochvaľujú a referencie sú skvelé. Vytvorili sa určité puto medzi nami a zákazníkmi už dlhé roky, čo je nielen pre mňa najväčšia radosť,“ povedal na margo svojej prevádzky majiteľ Jozef Giret, ktorý správny elixír na dlhovekosť v gastro biznise nemá, no jednu vec vie povedať na sto percent. „Musíte mať okolo seba správnych ľudí. Ak medzi seba vnášate férovosť a serióznosť, tak všetko ide. Niektorí zamestnanci pre nás robia 18 rokov, čo je dnes unikát. Je to pre faktory, ktoré som spomínal a ja to si to vážim.“
Žilina podľa Gireta ponúka výborné gastro služby, za posledné roky išla kvalita rapídne nahor. „Kvalita je enormná, Žilina sa radí medzi top mestá na Slovensku v tomto segmente.“