Žilinský Večerník

30. apríl 2024 | Anastázia
| 4°C

Súťaže

Chceš sa stať novou Miss Teen´s Mirage? Neotáľaj už ani minútu.

Súťaž pre dievčatá, ktoré majú talent a odvahu, sú vo veku od 8 do 15 rokov a majú chuť súťažiť. Stačí vyplniť prihlasovací kupón nachádzajúci sa v týždenníku Žilinský večerník a vhodiť ho do zapečatenej schránky v kaviarni DiPIERO na 3. podlaží OC Mirage.  

16.05.2013 | 17:06


 

 

 


 

 

 

 

Druhý ročník súťaže Miss Teen´s Mirage 2013 vyhlásil týždenník Žilinský večerník v spolupráci s obchodným centrom Mirage a PART agency, a.s. Do súťaže sa môžu prihlásiť dievčatá vo veku od osem do pätnásť rokov a to tak, že vystrihnú kupón, ktorý nájdu aj v tomto čísle Žilinského večerníka a vyplnený ho vhodia do schránky, ktorá sa nachádza v kaviarni DiPIERO na treťom podlaží obchodného centra Mirage.

 

Pred nami sú ešte tri kastingové kolá:
- štvrtok 28. marec
- piatok 5. apríla
- sobota 13. apríla

Uskutočnia sa od 16.30 h pri sklenenom pódiu na prvom podlaží OC Mirage. Dievčatá sa v stručnom rozhovore a krátkej promenáde predstavia porote.

 

Následovať budú semifinálové kolá:
- piatok 26. apríla
- piatok 3. mája

Postúpi len 24 najšikovnejších dievčat. O postup do finále zabojujú v troch disciplínach: rozhovor s moderátorom, promenáda a voľná disciplína. Semifinálové večery budú mať podobu uceleného programu. Môžete sa tešiť na kultúrny program, počas ktorého vystúpia umelci zvučných mien ako Martin Harich a Mária Čírova.

 

Veľkolepé finále sa uskutoční 1. júna.

Postúpi 12 dievčat, medzi ktorými nájde porota víťazku Miss Teen´s Mirage 2013, prvú a druhú Vicemiss. Počas vyhlasovania výsledkov sa dozvieme, ktorá slečna získala najviac sympatií od čitateľov Žilinského večerníka. 

Finálový večer sa bude niesť vo veľkom štýle.  Môžete sa tešiť na kultúrny program, ktorého sa zúčastní aj Majk Spirit.

 

O semifinalistke môžete rozhodnúť priamo na kastingu!

Chcete sa aj vy zapojiť do voľby semifinalistky? Nech sa páči. Stačí, ak prídete na jeden z kastingov, prinesiete so sebou nákupné bločky z akejkoľvek predajne OC Mirage v hodnote od 15 eur s dátumom od prvého marca a odovzdáte ich na infopulte na prvom podlaží. Tu vám bločky vymenia za prihlasovacie kupóny a následne ich vyplnené odovzdáte na registrácii do skončenia aktuálneho kastingu.
Možno práve takto pomôžete svojej favoritke dostať sa až pred brány finále (návštevníci posunú do semifinále spolu 4 dievčatá, tzv. Miss publikum , jeden kasting = jedna semifinalistka).

 

 

 

Viac informácií o súťaži prinesie ďalšie vydanie Žilinského večerníka.

Pravidlá a podmienky súťaže nájdete na stránkach www.zilinskyvecernik.sk, www.mirageshopping.sk, www.partagency.cz a na stránke Miss Teen´s Mirage na Facebooku.

 

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod