Žilinský Večerník

24. apríl 2024 | Juraj
| 2°C

Šport

DOXXbet aréna privíta hokejbalovú lahôdku

Hokejisti žilinského MsHK posilnení o viaceré osobnosti či športových kolegov sa na konci sezóny a pred začiatkom tej novej premenia na hokejbalistov. V exhibičnom stretnutí privítajú v DOXXbet aréne súpera z kategórie najťažších, úradujúceho majstra Slovenska v hokejbale, tím Nitrianskych rytierov.

02.04.2013 | 12:46

„Predprvomájový“ hokejbalový zápas sa uskutoční v utorok, 30. apríla 2013 so začiatkom o 15. h. Súčasťou akcie bude tiež vystúpenie hudobnej skupiny Kortina zo Žilinskej Lehoty, ktorá bude mať
niekoľko hudobných vstupov počas celej akcie. Chýbať nebude ani DJ Romi, ktorý bude prítomných sprevádzať slovom a hudbou. Po odohratí zaujímavej exhibície bude nasledovať pol hodinu po nej aj autogramiáda hráčov oboch kolektívov, ktorá sa uskutoční vo foyeri zimného štadióna. „Uvidíme, aké mužstvo sa nám podarí poskladať, ale veríme, že sa ľudia majú na čo tešiť. Nitrianski rytieri sú zárukou kvality v slovenskom hokejbalovom svete. Sú najlepším tímom a uvidíme, ako sa dokážu s loptičkou a súperom vysporiadať hráči MsHK DOXXbet Žilina,“ povedala marketingová manažérka a hovorkyňa klubu Zuzana Bieliková. V DOXXbet aréne budú počas tohto podujatia otvorené viaceré bufety, otvorený bude tiež fan shop so suvenírmi hokejového klubu spod Dubňa. Aj touto cestou vedenie MsHK Žilina, a. s. pozýva širokú verejnosť povzbudiť žilinských „vlkov“ v konfrontácii s najlepším slovenským hokejbalovým tímom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod