Žilinský Večerník

1. máj 2024 | Sviatok práce
| 19°C

Súťaže

Miss Teen´s Mirage 2013 je Dorotka Kresaňová z Bitarovej

11.06.2013 | 09:26

Prvý jún žil v Obchodnom centre MIRAGE nielen Medzinárodným dňom detí, ale aj súťažou Miss Teen´s Mirage. Konalo sa tu totiž záverečné kolo súťaže, veľké finále.
 

Podvečer plný zábavy a módy
Celé sa to začalo o tretej hodine popoludní pri sklenenom pódiu obchodného centra. Práve tu prišlo zabojovať o víťazné tituly dvanásť najkrajších slečien vo veku od 8 do 15 rokov, ktoré postúpili zo semifinálových kôl. Prvú disciplínu, ktorú museli dievčatá zvládnuť, bol rozhovor s moderátorom Radom Pažejom. Ten si volal dievčatá postupne, podľa poradových čísel. Tie však na zvedavé otázky moderátora odpovedali trefne, nedali sa zaskočiť. Druhá disciplína sa niesla v réžii samotných finalistiek. Počas voľnej disciplíny mali za úlohu ukázať, aký talent sa v nich skrýva. Na pódiu jednoznačne prevládali tanečné vystúpenia, dievčatá však precvičili aj svoje hlasivky či už spevom, alebo recitáciou. Poslednou skúškou bola promenáda, počas ktorej dievčatá vystúpili na pódium a ako profesionálne modelky predviedli najnovšie modely značky Tally Weijl.
 


Päťčlenná, čisto ženská porota, to teda nemala vôbec jednoduché. Zasadla do nej minuloročná víťazka Miss Teen´s Mirage 2013 Anetka Dolníková, ktorá bola pre dievčatá hlavne morálnou oporou, finalistka súťaže Miss Universe 2013 Ivana Mišutková, Natália Sláviková z predajne Coin casa, manažérka značky Tally Weijl v Žiline Zuzana Cigániková a redaktorka Žilinského večerníka Michala Stehlíková. Ako sa svorne zhodli, rozhodovanie bolo ťažké. Všetky dievčatá boli totiž fantastické. Nakoniec sa však po krátkej porade dohodli, ktoré z nich sa stanú nositeľkami víťazných titulov. Druhou Vicemiss súťaže Miss Teen´s Mirage sa stala 8- ročná Synthia Mederly z Ružomberka. Titul prvej Vicemiss získala 12- ročná Šarlota Pozsonyiová zo Žiliny a absolútnou víťazkou Miss Teen´s Mirage 2013 sa stala 10- ročná Dorotka Kresaňová. Dievčatá získali okrem pekných titulov aj hodnotné ceny od sponzorov súťaže (OC MIRAGE, Intersport, Counturs, DM drogerie, Ster Century Cinemas, Coin casa, Saxoo London) a krásnu kyticu od Kvetinárstva Dvonč.  „Všetky dievčatá boli krásne. Sú veľmi šikovné na to, aké sú maličké. Dúfam, že dievčatá, ktoré nevyhrali, nebudú smutné, veď môžu skúsiť obdobnú súťaž, keď budú staršie,“ povedala tesne po vyhlásení výsledkov Ivana Mišutková, tohtoročná finalistka Miss Universe.
 

Najviac sympatií získala Sabína
Popri súťaži Miss Teen´s Mirage mohli ľudia hlasovať aj za najsympatickejšiu finalistku z kastingov. Jej meno sme sa dozvedeli práve na sobotňajšom finále. Najviac hlasov (z cca 1500 poslaných kupónov) získala od čitateľov Žilinského večerníka práve 9 – ročná Sabína Cvingerová z Belej. Každý, kto zahlasoval, bol zaradený do zlosovanie o stoeurovú poukážku do kaderníctva Kristína a permanentku na Mestskú krytú plaváreň Žilina. Losovalo sa priamo počas finále. Hodnotné poukážky získala rodina Legerská zo Stránskeho (môžu si ich prísť vyzdvihnúť do redakcie Žilinského večerníka). Gratulujeme!
 


Aj keď finálový deň patril najmä finalistkám súťaže Miss Teen´s Mirage 2013, na pódiu zahviezdili aj tanečníci zo skupiny Skipy a pohybového štúdia Eva. Exkluzívnym hosťom bol slovenský rapper Majk Spirit, ktorý prišiel svojím vystúpením podporiť súťažiace dievčatá.
 


Druhý ročník jedinečnej súťaže dievčenskej krásy a talentu Miss Teen´s Mirage 2013 zorganizoval v Žiline týždenník severného Slovenska Žilinský večerník v spolupráci s Obchodným centrom MIRAGE a PART agency, a.s.
-ms-, Snímky
 

Viac fotografií nájdete na facebooku Miss Teen´s Mirage.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod