Žilinský Večerník

1. máj 2024 | Sviatok práce
| 14°C

Súťaže

Na finále Miss Teen´s Mirage príde Majk Spirit!

24.05.2013 | 15:25

Už budúcu sobotu sa dozvieme mená troch najkrajších a najtalentovanejších dievčat zo súťaže Miss Teen´s Mirage 2013! Exkluzívnym hosťom bude rapper Majk Spirit!
 

Miss Teen´s Mirage je súťaž o kráse a talente mladých dievčat vo veku od osem do pätnásť rokov. V Žiline sa organizuje druhý rok. Víťazkou minuloročného kola sa stala Anetka Dolníková zo Stránskeho. Už o jedenásť dní sa dozvieme meno tohtoročnej najkrajšej tínedžerky žilinského regiónu.

 



Veľké finále sa uskutoční v sobotu 1. júna na Medzinárodný deň detí. Začne sa o 15. hodine pri sklenenom pódiu na -1. podlaží Obchodného centra MIRAGE. Moderátorom finálového kola bude Rado Pažej.
 


Dvanástka finalistiek, ktorú odborná porota zostavila pred niekoľkými týždňami, zabojuje o konečnúruhou skúškou ohňom bude voľná disciplína, ktorá bude v réžii samotných finalistiek. Už teraz vieme, že sa môžeme tešiť na niekoľko tanečných, speváckych a recitátorských vystúpení. Zaujímavo výhru v troch disciplínach. Prvou bude rozhovor s moderátorom, počas ktorej položí moderátor každej jednej finalistke pár otázok. Dievčatá tak budú môcť ukázať svoju schopnosť komunikovať. Du bude určite aj posledná disciplína, tzv. promenáda. Vtedy dievčatá vystúpia na predvádzacie mólo a ukážu, aké modelky sa v nich skrývajú.


Finálový deň bude mať podobu uceleného programu. Okrem samotných finalistiek vystúpia na pódiu aj tanečníci zo skupiny Skipy a pohybového štúdia Eva. Exkluzívnym hosťom bude slovenský rapper Majk Spirit, ktorý zaspieva niekoľko svojich najnovších i starších hitov. Na konci súťaže bude slávnostné vyhlasovanie výsledkov, kedy sa po troch mesiacoch, ako súťaž trvá, dozvieme, ktorá slečna je najkrajšou tínedžerkou, teda Miss Teen´s Mirage 2013. Rozhodovať sa bude aj o prvej a druhej Vicemiss.



Počas podujatia bude mať jedinečnú možnosť zapojiť sa do súťaže o prekonanie rekordu vo vyfarbovaní netradične omaľovánky. Bude totiž veľká až 12m2. Pôjde pritom iba o jeden z deviatich dielov obrej omalovánky. Zvyšných sedem budú vyfarbovať deti z ostatných krajských miest a posledný, deviaty, sa spoločne vymaľuje na špeciálnom podujatí 28. júna v Bratislave. Pastelky a ostatný materiál bude k dispozícii priamo na mieste. Každý, kto pridá ruku k dielu bude odmenený darčekom.
 


Viac informácií získate aj na stránkach www.zilinskyvecernik.sk, www.mirageshopping.sk alebo na profile na Facebooku – Miss Teen´s Mirage. Druhý ročník súťaže dievčenskej krásy vyhlasuje Žilinský večerník v spolupráci s Obchodným centrom MIRAGE a PART agency, a. s.
-ms-

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod