Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| -3°C

Šport

Na hokejbalovú exhibíciu pod Dubňom možno aj Jozef Stümpel

Ako sme vás už v minulých číslach Žilinského večerníka informovali, pod Dubňom sa chystá zaujímavá hokejbalová šou. Hokejisti MsHK vymenia korčule za botasky a na rozpustenej ploche DOXXbet arény si svoje sily zmerajú s aktuálnym majstrom Slovenska, Nitrianskymi rytiermi.

08.04.2013 | 15:33

Hlavným lákadlom šport

Okrem bohatého kultúrneho programu si budú môcť diváci vychutnať predovšetkým hokejbalový duel, v ktorom budú hrať hlavnú úlohu domáci hokejisti a hosťujúci hokejbalisti. „V našom tíme by nemala chýbať väčšina hráčov z uplynulej extraligovej sezóny. Viacerí chalani majú skúsenosti z hokejbalových líg na Slovensku či v žilinskej Žirafa lige. K oporám by mohli patriť Mišo Kokavec, Milan Drevenák, Matej Valášek a mnohí ďalší. Veríme, že sa nenecháme zahanbiť, aj keď proti hokejbalovým špecialistom to nebude jednoduché. V každom prípade všetkých priaznivcov hokeja a hokejbalu určite čaká zaujímavý exhibičný duel, v ktorom nebude chýbať kopec pekných akcií, ale aj športovej zábavy,“ hovorí asistent hlavného trénera žilinských „vlkov“ Róbert Rehák.

Reprezentanti a možno aj Stümpel

V tíme najlepšieho slovenského hokejbalového tímu by nemalo chýbať ani trio Žilinčanov, ktoré patrí k lídrom tímu spod Zobora, ale aj slovenskej reprezentácie. Nestarnúci
Róbert Kašša, mládežnícky tréner Milan Ladiver a šikovný útočník Milan Beniač budú viesť svoj tím za víťazstvom. „Dovoľte, aby som na tento exhibičný zápas pozval všetkých priaznivcov hokeja
a hokejbalu. V drese úradujúceho majstra z Nitry budú mať možnosť vidieť viacerých reprezentantov, ktorí sa pripravujú na júnové majstrovstvá sveta v Kanade a možno jej dres oblečú aj nejaké zvučné hokejové mená, ako napr. Jozef Stűmpel. Som zvedavý, ako sa s hokejbalom popasujú žilinskí „vlci“, keďže budú musieť namiesto korčuľovania behať a puk vymenia za loptičku. Predpokladám však, že diváci uvidia dosť pekných akcií aj gólov,“ nechal sa počuť jeden z útočných pilierov Nitrianskych rytierov Róbert Kašša.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod