Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 11°C

Nezaradené

Pánska móda – aké outfity sú najviac trendy?

V dnešnom článku sme si pre vás pripravili zoznam najhorúcejších trendov pre pánov na zimu 2021.

01.12.2021 | 17:19

Slepé nasledovanie módnych trendov vám nezaručí, že budete vždy vyzerať dobre a rovnako to ani neznamená, že sa obliekate štýlovo. Vždy by ste mali nájsť balanc medzi novinkami a klasikou, ktorá nestarne a je nadčasová.

Vsaďte na oversized vrchné kúsky oblečenia

Počas zimy 2021 voľte oversized pánske oblečenie. Môže ísť o kabáty, bombery alebo dlhé parky podľa toho, aký módny štýl preferujete. Výhodou nadrozmerných kúskov je, že pod nimi môžete experimentovať a budete mať dostatok priestoru na experimentovanie s rôznymi materiálmi.

Vymeňte skinny jeans za viac pohodlia

Úzke nohavice sa postupne vytrácajú z trhu módy. Určite aspoň na zimu. Namiesto nich sa stávame svedkami návratu k nohaviciam s voľným strihom z 80. a 90. rokov. Mnohí ste si v poslednom desaťročí začali obliekať priliehavé džínsy, ktoré sa stali nemenným kúskom vašich outfitov. Voľné džíny alebo iné nohavice nie sú len štýlové, ale aj viac pohodlné.


 

Množstvo vreciek

Veríme, že sme vás pri výbere jesenných a zimných nohavíc a trocha usmernili. Máme pre vás ale ešte jeden tip. Dôraz klaďte aj na vrecká na nohaviciach. Čím viac vreciek, tým viac trendy. Vrecká zažívajú monumentálny návrat, pretože extra "úložný priestor" nie je nikdy na škodu.

Z materiálov voľte kožu a fleece

Fleece sa používa najmä v pánskom oblečení a to hlavne pri outdoorových kúskoch. Takisto ide o materiál spájaný s retro štýlom. Retro fleece s hrubým vlasom je obľúbený už niekoľko sezón. Dizajnéri ho stále viac využívajú ako hlavný materiál vrchného oblečenia. Ak vás tento materiál zaujal, vždy si vyberte len jeden kúsok, aby ste nevyzerali ako ovečka.  Vďaka svojej kráse, robustnosti a nadčasovému vzhľadu je koža aj naďalej trendom každej zimy. Kvalitná kožená bunda je jednou z najlepších investícií do vášho štýlu. Ak koženku ešte nemáte, toto obdobie je tou správnou príležitosťou.

Pri bundách ešte ostaneme

Aj do každodenných outfitov sa stále viac prediera technické oblečenie. Ak už svoju tenkú technickú bundu na zips máte, v obrovských mrazoch ju môžete používať ako strednú vrstvu, ktorá vás dostatočne ochráni. 

Chelsea Boots s vyššou podrážkou

Ak hľadáte pánske topánky na zimu, máme pre vás tip a jednoznačnú odpoveď. Chelsea boots boli vždy jednou z najelegantnejších možností. Využijete ich hlavne počas jesene a miernej zimy. Ak však sneží alebo mrzne, s ich praktickosťou možno budete musieť trocha zabojovať.

Náš tip: Skúste nájsť chelsea s hrubými a drsnými podrážkami, vďaka ktorým budú topánky praktické aj do extrémnejšieho počasia. Silná podrážka prispeje aj k tomu, aby vám bolo teplejšie.

Textúry a vzory

Keď nastane chladné počasie, voľte teplejšie, tažšie, textúrované materiály, ako je tvíd, vlna a menčester. Tie posunú vaše outfity na vyššiu úroveň. Okrem atypického materiálu sa nebojte siahnuť aj po vzoroch. Skvelé môžu byť napríklad pruhy na nohaviciach, obleku, ale takisto aj flanelová košeľa, ktorá vás príjemne zahreje.

Pohodlné a hlavne štýlové oblečenie aj na doma

S opatreniami a pandémiou to v okolí stále kolíše. Preto si skúste zaobstarať aspoň jeden štýlový outfit aj na doma, ktorý môže pozostávať z vtipných teplých ponožiek, mäkkej mikiny s kapucňou, voľným tričkom a pohodlnými teplákmi. 

Všetky kúsky nakúpite u nás pohodlne na jednom mieste. Dámske oblečenie zasa poteší vašu priateľku.

 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod