Žilinský Večerník

7. máj 2024 | Monika
| 12°C

Tlačové správy

Plesová sezóna v Event House

Tešíte sa na plesovú sezónu? Príďte sa zabaviť na dva úspešné plesové eventy v Event House a odštartujte nový rok zábavou.

22.12.2019 | 19:57

IV. ročník Swing plesu vás tentokrát privíta v štýle burlesky a v polovici februára to môžete roztočiť na III. Retro plese s podtitulom rock´n´rollové šialenstvo.

IV.Swing ples • Burlesque edition

Čo by to bolo za plesovú sezónu bez obľúbeného Swing plesu? V Event House sa 25. januára bude konať už po štvrtýkrát, no tentoraz v štýle zvodnej burlesky! Počas jedného večera na vás čaká očarujúca show od tanečníc z Bratislava Burlesque, Žilinčanka Barbora Švidraňová spolu s jej kapelou Basie Frank Band a naučiť sa môžete aj swingové kroky s tanečnicou Lottou. Chýbať nebude ani tombola a fotokútik, kde si môžete zvečniť nie len váš originálny outfit, ale aj celú spomienku z večera. Na ples netreba žiadnu plesovú róbu, páni môžu opäť staviť na traky a motýliky, u dám sú vítané napríklad strapcové šaty, čelenky, pierka či trblietky. Viac informácií o podujatí nájdete na Facebook evente. Vstupenky zakúpite na ticketportal.sk.

III.Retro ples • Rock´n´roll edition

Retro ples v Event House znamená poriadnu zábavu! Tentokrát sa pripravte na šialenstvo v štýle rock´n´roll. Tešiť sa môžete na kapelu rock´n´rollových kráľov The Cellmates, so školou tanca si nacvičíte prvky choreografie na pesničku Summer nights, ktorú poznáte z preslávenej Pomády a zaznejú aj legendárne hity zo 70., 80. a 90. rokov. O fotky s priateľmi a partnermi budete mať postarané, pretože aj tento rok na vás bude čakať tematický fotokútik. Vytiahnite retro kúsky zo skrine a poďte sa baviť! Vítané je všetko v rock´n´roll téme, ale taktiež v akomkoľvek retro štýle podľa vášho vkusu a nálady. Staviť môžete na pin up a siahnuť po koženke, páni môžu svoj imidž napríklad doladiť kotletami. Viac informácií o podujatí nájdete na Facebook evente. Vstupenky zakúpite na ticketportal.sk.

Náš tip - Darujte pod stromček zážitok

Vstupenky na jeden alebo oba tieto plesy môžu slúžiť aj ako originálny darček pre vašich blízkych pod stromček.

Autor: - r -

Zdroj: Event House

Foto: Event House

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod