Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 4°C

Kultúra

S Whiskym do Laosu a Thajska

29.01.2013 | 08:46

Spevák kapely Slobodná Európa po dlhých rokoch cestovania vyťahuje na svetlo sveta zážitky a fotografie zo svojich výprav. Cesta po odľahlých oblastiach Thajska, hranice s Barmou aj Malajziou,
kmene dlhokrkých žien, Laos, dvojdňová plavba po Mekongu, divé tigre či údené netopiere. To všetko bude témou Whiskyho prednášky, ktorá sa uskutoční v utorok 29. januára o 19. h v kultúrnom centre Stanica Žilina-Záriečie.

Družstvo literárnych zanietencov „Drak sa vracia“ organizuje v sobotu 2. februára od 10. do 16. h Burzu kníh. Budú sa kupovať a predávať knihy, časopisy, platne, CD, DVD, ako i ďalší spriaznený
tovar. „Stretneme sa” je platformou pre stretnutie tanečníkov/performerov a hudobníkov, ktorí v rôznych formáciách vytvárajú priamo na javisku krátke predstavenia.

V prvej časti sa vylosujú dvojice (1 tanečník + 1 hudobník), v druhej potom hrajú/tancujú všetci účinkujúci spolu. Premiérové žilinské vydanie je na programe v nedeľu 3. februára o 19. h. Podrobný program nájdete na stránke www.stanica.sk.

Peter Hapčo

Snímka archív Stanica Žilina - Záriečie

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod