Žilinský Večerník

1. máj 2024 | Sviatok práce
| 5°C

Súťaže

SVADBA SNOV

20.08.2013 | 14:05

Žilinský a Kysucký večerník v spolupráci so štvorhviezdičkovým Boutique Hotelom Dubná Skala vyhlasujú druhý ročník súťaže Svadba snov!
 

Súťaž Svadba snov sa teší tento rok v Žiline svojmu druhému pokračovaniu. Vlani ju vyhrala dvojica Janka a Ivan, ktorí spečatili svoj 16- ročný vzťah v septembri 2012.
Do súťaže ich prihlásili kolegovia z práce. Teraz máte aj vy príležitosť nechať organizovanie vášho najkrajšieho dňa alebo vašich priateľov či kolegov na nás. Verte tomu, že bude priam nezabudnuteľný!
 

Súťaž štartujeme dnešným dňom, teda v utorok 4. júna. Zapojiť sa do nej môžu páry nad 18 rokov. Vašou úlohou je priniesť alebo poslať poštou či emailom ([email protected], resp. [email protected])
na inzerciu Žilinského večerníka (Ulica Jana Milca 6. 010 01 Žilina) spoločnú fotografiu súťažného páru s krátkym vysvetlením, prečo by práve oni mali vyhrať Svadbu snov.

Všetky fotografie, ktoré nám v termíne od 4.júna do 15. augusta, pošlete, nájdete v aktuálnych číslach Žilinského a Kysuckého večerníka.
Okrem toho budú uverejnené aj na webových stránkach týchto dvoch periodík, Boutique Hotela Dubná Skala, Domu odievania BENO a nebudú chýbať ani na profiloch spomínaných organizátorov a partnerov na sociálnej sieti Facebook.
Za jednotlivé páry budete môcť hlasovať prostredníctvom kupónov, ktoré nájdete už čoskoro v Žilinskom a Kysuckom večerníku. Po vystrihnutí a vyplnení ich môžete buď osobne priniesť, alebo poslať na inzertné oddelenie Žilinského večerníka. O priebežných výsledkov hlasovania vás budeme pravidelne informovať v aktuálnych číslach Žilinského a Kysuckého večerníka.
 

Súťaž vyhrá ten pár, ktorý v čase trvania súťaže (4. jún – 23. august) nazbiera najviac hlasovacích kupónov. Každý, kto  zahlasuje, bude zaradený do žrebovania o pečené prekvapenie od vydavateľstva PUBLISHING HOUSE.
Víťazná dvojica súťaže Svadba snov získa na svoj svadobný deň prenájom reštaurácie Boutique Hotela Dubná Skala s maximálnou kapacitou 60 osôb, limuzínový servis (Motor – Car AC – Mercedes) a apartmán pre mladomanželov počas svadobnej noci s raňajkami v Beauty Hoteli Dubná Skala. Svadobné oznámenia im pripraví reklamná agentúra ARD. Neveste prepožičia svadobné šaty podľa vlastného výberu spolu s doplnkami svadobný salón Elegant Stitch. Oblek pre mladomanžela zabezpečí Dom odievania BENO. Nevestu učešú a nalíčia profesionáli zo salóna Nefrit estee. Svadobnú kyticu naviažu kvetinári z Galérie Kvetín. O vypustenie holubov šťastia sa postará svadobná a eventová agentúra Jedna Radosť. Na svadobnej hostine bude mladomanželov a ich hosťov zabávať DJ Majco a na videozázname zachytí ich najkrajší deň kameraman Braňo Dian. Spolu si môžu všetci zamaškrtiť na čokoládovej fontáne s ovocím, ktorú do súťaže venuje DP Chocolate.


Ak sme vás teda naladili na to, aby ste svoj vzťah spečatili svadbou, pošlite nám svoju fotografiu s krátkym vysvetlením, prečo práve vy by ste mali vyhrať Svadbu snov, do 15. augusta.
Meno víťazného páru sa dozvieme 23. augusta, kedy sa za prítomnosti všetkých súťažiacich sčítajú hlasy v Boutique Hoteli Dubná Skala (hlasovacie kupóny môžete posielať do 23. augusta do 15.00 h.)
Svadobný deň sa uskutoční do troch mesiacov, od vyhlásenia výsledkov súťaže Svadba snov.


Podrobnejšie informácie o celej súťaži nájdete na stránkach www.zilinskyvecernik.sk a www.kysuckyvecernik.sk.

 

Prvý súťažný pár: Maťka a Jožko, kód: 001

Naše šťastie je to , že máme jeden druhého. Máme veľa spoločných snov ,ktoré si postupne plníme. Bývame spolu , pred pár týždňami sme sa zasnúbili. Jeden z tých snov je aj  spečaiť svoju lásku  svadbou, ktorá je pre nás zatiaľ len jeden nesplnený sen do budúcna.

 

 

 

 

 

 

 

Druhý súťažný pár: Barbora a Tomáš, kód: 002
Spoznali sme sa pred šiestimi rokmi, no naše cesty sa definitívne spojili pred vyše rokom a pol. Po roku krásnej lásky sme sa zasnúbili a začali plánovať svadbu. S veľkým prekvapením sme onedlho zistili, že náš život o 9 mesiacov spestrí príchod malého človiečika. Začali sme rýchlejšie pracovať na prípravách svadby, no kvôli rizikovému tehotenstvu, ukončení práce a pobytu v nemocnici sme ju museli odložiť. Momentálne je pre nás najdôležitejšie zdravie našej dcérky, ktorá už príde čo nevidieť. A potom, už aj s malou družičkou, začneme znova snívať o našej svadbe snov, ktorú zažijeme možno vďaka práve vám.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tretí súťažný pár: Juraj a Sheryl, kód: 003
Napriek tomu, že som pochodil mnohé krajiny, srdcom stále patrím sem - do Žiliny. Trávim tu toľko času, koľko to ide. Mám tu priateľov, známych, celú rodinu. Preto chcem za ich účasti spečatiť svoju lásku so Sheryl. Svadba snov by bol krásny slovenský svadobný dar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karol a Eva, Kód: 004 - zrušené hlasovanie, nakoľko pár odstúpil zo súťaže
Naše cesty sa spojili pred šiestimi rokmi a bola to láska na prvý pohľad. Prežili sme dobré aj zlé veci, ale sme tu jeden pre druhého a sme radi, že sa máme a pomáhame si navzájom. Nikdy si nepovieme, že tomu druhému nepomôžeme. Milujeme sa a chceli by sme svoju lásku spečatiť svadbou snov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzana a Marek, Kód: 005
V živote sme už vyhrali jeden druhého, ale toto by bola naša prvá spoločná výhra. V dnešnej dobe nie je ľahké žiť a preto sme sa rozhodli, že do výdavkov na svadbu nezatiahneme rodičov. Tak ako oni, aj my musíme drieť. Táto svadba znamená pre nás príležitosť, ako si splniť túžbu a sen mať krásnu svadbu. Po deviatich rokoch "randenia" a zásnub, kt. sa uskutočnili v deň Vianoc 2010 nastal ten čas, aby sme náš vzťah posunuli na vyššiu métu.

 

 

 

 

 

 

 

Tamara a Andrej, Kód: 006
Prečo práve my by sme mali vyhrať túto súťaž? Sme mladí, krásni a ambiciózni. Chceme si splniť sen a mať prekrásnu svadbu. Chceme, aby sa stala dňom, na ktorý budeme ešte dlhé roky spomínať v šťastnom manželstve plnom lásky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martina a Roman, Kód: 007 - zrušené hlasovanie, nakoľko pár odstúpil zo súťaže
Preco prave my by sme mali vyhrat tuto sutaz ? Myslim ze kazdy sniva o svadbe, je to snom nielen kazdej zeny,ale paru ako takeho. My dvaja sme sa stretli pred 2 a pol rokom a bola to laska na prvy pohlad, ktora postupne prerastla do krasneho a neopakovatelneho vztahu, sme si jeden pre druheho oporou vo vsetkom ci uz dobrom alebo zlom, nie sme narocni ale praveze skromni a vdacni ze mame jeden druheho, milujeme sa a chceme sa vziat a splnit si nas sen zalozit si rodinku a mat deticky a preto by to bolo naozaj ako z rozpravky mat takuto svadbu snov.

 

 

 

 

 

 

Dominika a Jakub, Kód: 008
Táto dvojica má krásny a naplnený vzťah. Všetko si budujú spoločne a ako pár nejeden raz pomohli svojim kamarátom. Plnia si svoje sny až na ten najväčší – SVADBU. Je to pár, ktorý pomohol mnohým a teraz potrebujú pomoc oni. Ďakujem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod