Žilinský Večerník

1. máj 2024 | Sviatok práce
| 4°C

Súťaže

Víťazmi Svadby snov je Sheryl a Juraj

17.01.2014 | 10:07

Druhý ročník súťaže Svadba snov pozná svoj víťazný pár. Je ním Sheryl a Juraj, ktorí v súťaži vystupovali pod číslom tri.

 

Hlasy sme oficiálne spočítavali v piatok 23. augusta v Boutigue Hoteli Dubná Skala za účasti súťažiacich párov, ktorí prijali naše pozvanie a sčítavania sa aj osobne zúčastnili. Dokopy prišlo počas celého trvania Svadby snov 4086 hlasov. Z toho mal najviac, a to 1834 hlasovacích kupónov, práve pár číslo tri – Sheryl a Juraj. Tí sa vyhodnotenia súťaže nemohli osobne zúčastniť, pretože sa momentálne nachádzajú v USA. Namiesto nich však prišli Jurajovi rodičia, pričom nám jeho mama prezradila, že Svadba snov je pre jej syna a jeho partnerku prekvapením. Vraj už sobáš plánovali, koncom decembra chceli priletieť na Slovensko, aby sa vzali. Mama Soňa sa preto chopila príležitosti a prihlásila ich do Svadby snov. „Nevedia o tom, že som ich prihlásila do súťaže. Nechala som si to ako prekvapenie, veď to, samozrejme, nemuselo vyjsť. A keď je to už teraz isté, tak im to poviem,“ hovorí šťastná mama.

 



Reakciu syna sme sa už nedozvedeli, ale pani Soňa nás uistila, že určite sa tomuto víťazstvu potešia. „Bola to len otázka času, kedy by sa vzali. My sme to možno týmto spôsobom len o nejaký mesiac urýchlili. Už sa učím po anglicky a Sheryl naopak, po slovensky,“ smeje sa.

 


Naprázdno zo súťaže neodchádzali ani dvojice, ktoré získali druhý a tretí najväčší počet hlasov. O viac ako 500 hlasov uniklo víťazstvo páru číslo 5, Zuzke a Marekovi, ktorí z boja o hlavnú cenu odchádzali s úsmevom na tvári. Ako povedali, aj druhé miesto je pekné. Od nás za to získali služby od profesionálneho fotografa. Ako nám medzi rečou prezradili, možno ich využijú práve počas ich vlastnej „svadby snov.“

 


Na peknom treťom mieste sa umiestnila dvojica, ktorá v súťaži vystupovala pod číslom 2, a to Barbora a Tomáš. Tí sa sčítavania hlasov síce osobne nezúčastnili, ale máme pre nich odloženú cenu, a tou je splav rieky Orava. Výherný kupón si môžu prísť prevziať na inzertné oddelenie Žilinského večerníka, kde dostanú aj podrobnejšie informácie.

 

 


Sláva víťazom a česť porazeným! Tak vyhodnotil súťaž Marek, ktorý sa so svojou dlhoročnou partnerkou Zuzkou umiestnili v tesnom závese za víťazným párom. Pravidlá však nepustia a víťaz môže byť naozaj len jeden. Ďakujeme všetkým párom, ktoré sa do súťaže prihlásili. Veríme, že ich táto prehra neodradí od zorganizovania si svojho najkrajšieho dňa v živote. Prajeme im veľa šťastia a najmä lásky!

 


A samozrejme, s Jurajom a Sheryl sa ešte nelúčime. Ich vývoj Svadby snov budeme pozorne sledovať. Gratulujeme!

 


-ms-

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod