Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 5°C

Šport

Volejbalisti nezvládli kľúčový duel proti Trenčínu

Cez víkend pokračovala volejbalová extraliga dvomi kolami. Extrémnu dôležitý duel z hľadiska záchrany odohrali v sobotu Žilinčania proti Trenčínu, v nedeľu cestovali do Prešova.

30.01.2013 | 13:11

ŽILINA - Trenčín 0:3(-17,-19,-22)
Zostava Žiliny: Greč, Husár, Chudík, Kubačák, Kujan, Kupka, Kysela, Minárik, Prieložný, Stuchlý, Toman, Valovský, libero: Kujan. Tréner: Karol Lukáč.
Žilinčania sa v priebehu týždňa posilnili o hráčov z VKP Bratislava, čo sa malo prejaviť na ich lepšom hernom štýle. Dôležitý zápas o zachovanie si extraligovej príslušnosti a vyhnutie sa baráži zvládli lepšie mladíci z Trenčína, ktorí jednoznačne dominovali počas celého stretnutia.
Karol Lukáč, tréner: „Z našej strany to bol najhorší výkon pred domácim publikom. Mnohí hráči nezahrali ani svoj štandard, výkon bez emócii, bojovnosti a nasadenia. Takýto prístup zo strany hráčov ma zarazil. Samozrejme ,že tento zápas stále nie je rozhodujúci, ale hráči by si mali uvedomiť vážnosť svojho konania na ihrisku“.
Prešov - ŽILINA 3:1 ( 23, -22, 17, 14).
Karol Lukáč, tréner: „ Domáci nastúpili v pozmenenej zostave, hlavne na poste prihrávajúcich smečiarov. Škoda, že sme nevyhrali prvý set. Druhý set sme mali vo svojej réžii, ale v závere setu sme zneistili, skoro to súper využil. Ostatné sety mali spoločného menovateľa, a to pochybovanie a viera vo vlastné schopnosti hráčov, z čoho pramenili chyby v obrane a zlé riešenie situácii v útoku. Mrzí ma najmä koncovka prvého setu, možno by to bol iný zápas.“
 
 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod