Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| -2°C

Šport

Zimná tipovačka Žilinského večerníka

11.03.2013 | 18:29

Vyhrajte zájazd na Bundesligu alebo Premier League!

Vážení čitatelia, rozhodli sme sa vám spestriť športovú zimu originálnou tipovacou ligou. K dispozícii bude 10 zápasov z futbalových  súťaži. Tiket obsahuje 7 zápasov, je len na vás pre aké sa rozhodnete.
Pri každom zápase treba vyplniť váš tip, 1 znamená výhra domácich, X je remíza a 2 je výhra hostí.
Nezabudnite vypísať svoje kontaktné údaje (celé meno, adresu, telefónne číslo alebo e-mail), aby sme vás mohli kontaktovať.
Bodovanie:
Za výhru domácich či hostí 1 bod, za remízu 2 body. Pri nesprávnom tipe sa vám neodpočíta dosiahnutý bodový zisk. Vyplnené tikety posielajte na adresu Žilinský večerník, Jána Milca 6, 010 01 Žilina alebo prineste osobne na inzertné oddelenie(na prízemí) a do zberne stávok Tipos - Pavlína Kostelná v Bytči (oproti Mestskej polícii). Uzávierka tipov bude vždy každý piatok do 16:00.

Tipovací lístok nájdete v aktuálno vydaní Žilinského večerníka.

Ceny:
Najlepší tipér týždňa získa päťlitrový súdok piva Čierna hora. Celkový víťaz zimnej tipovačky sa môže tešiť na futbalový zájazd podľa ponuky na stretnutie kvalitnej európskej súťaže. Na atraktívne ceny sa môžu tešiť aj ďalší tipujúci v celkovom poradí ako sú futbalové dresy, vstup do futbalovej arény Korňa spojený s wellnesom, darčekové poukážky od kníhkupectva Martinus a futbalové dresy. Prajeme vám veľa správnych tipov a radosti z výhier.


Hlavným partnerom zimnej tipovačky je:

             

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod