Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Jedlá z mäsa

Stroganov

½ kg hovädzieho stehna, 1 cibuľa, 2 – 3 bobkové listy, soľ, 1 ČL karí korenia, olej

14.10.2016 | 11:27

Hovädzie mäso nakrájame na tenké rezance. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme bobkové listy a vložíme mäso, ktoré sprudka opečieme. Keď mäso pustí šťavu, trocha ho podlejeme a pod pokrievkou dusíme. Keď je už mäso skoro udusené, nasypeme karí korenie, premiešame a dusíme domäkka. Podávame s ryžou, ktorú môžeme vylepšiť primiešaním sterilizovaného hrášku.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
19 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod