Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 8°C

Poradňa

Na toto sa sústreďte pri zariaďovaní bytu či domu

Zariaďovanie bytu či domu býva často tou poslednou čerešničkou na torte, no zároveň tvorí tú najnáročnejšiu a najdôležitejšiu časť. Preto sme pre vás napísali niekoľko tipov, na čo sa sústrediť pri zariaďovaní vášho nového kráľovstva.

02.07.2021 | 11:48

Zariaďovanie bytu či domu je mimoriadne dôležitou činnosťou, keďže práve vďaka nemu si z obyčajného bytu dokážete vytvoriť váš skutočný domov, ktorý sa pre vás stane oázou pokoja.

 

Okrem toho je dôležité dbať aj na to, aby sa u vás príjemne cítila aj vaša rodina či známi.

 

Aby sa tak stalo, je potrebné sa sústrediť na správne zariadenie a vytvorenie príjemnej atmosféry.

 

Pomocou tipov, o ktorých píšeme nižšie to ľahko dosiahnete.

 

Začíname vstupnou chodbou
 

Hovorí sa, že urobiť prvý dojem máme možnosť len raz, a to isté platí aj pri vašom byte či dome.

 

Prvý dojem vo vašej domácnosti častokrát urobí vstupná chodba alebo hala, ktorá by mala čo to povedať o celkovom dizajne vašeho bytu či domu.

 

Pri zariaďovaní vstupnej chodby odporúčame staviť na minimalizmus a riadiť sa heslom menej je niekedy viac. Atraktívnym a efektívnym doplnkom sa vám však môžu stať botníky, ktoré si dnes viete kúpiť v rôznych farbách či prevedeniach.

 

Okrem topánok dokážete do botníku uložiť napríklad nákupné tašky alebo dáždniky. Zároveň si môžete na neho uložiť vaše pamätné fotografie alebo veci, ktoré vás ako osobu charakterizujú.

 

Srdce bytu
 

Po hlavnej chodbe, sa vo väčšine prípadov presúvame do samotného srdca bytu, ktoré tvorí obývacia miestnosť, kde budete tráviť s vašou rodinou či známymi zrejme najviac času.

 

Súčasťou každej obývačky je aj pohodlná sedacia súprava, ktorá by vám mala vytvoriť dostatok priestoru na sedenie. Slúžiť taktiež môže aj ako posteľ pri neočakávanej návšteve.

 

Dnes si môžete vybrať z veľkého množstva rôznych sedacích súprav. Pri jej výbere, je dôležité dbať na to, do akého priestoru chcete pohovku umiestniť a taktiež z akého materiálu je vyrobená.

 

Najpopulárnejšou voľbou dneška, sú rohové sedacie súpravy, ktoré môžete efektne doplniť o taburetku či menšie kreslo.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: fair image / Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod