Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. január 2019 | Timotej

Bezmäsité jedlá

Bezmäsový džuveč

1 šálka šošovice, 2 šálky surových zemiakov, 2 cibule, 100 ml mlieka, 1 vajce, soľ, tvrdý syr

31.10.2016 | 12:52

Namočenú šošovicu uvaríme. Osobitne uvaríme zemiaky pokrájané na kocky. Oboje zmiešame a zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajce. Dáme do vymasteného pekáča, pokvapkáme olejom, posypeme strúhaným syrom a zapečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

|
<
Január 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Štvrtok    24. Január 2019
24.1. 18:00 - 26.1.2019 | Cestovateľský festival Cestou necestou (24. - 26. 1.)
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
-6 °C
-10 °C
-10 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod