Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

16. november 2018 | Agnesa

Bezmäsité jedlá

Bezmäsový džuveč

1 šálka šošovice, 2 šálky surových zemiakov, 2 cibule, 100 ml mlieka, 1 vajce, soľ, tvrdý syr

31.10.2016 | 12:52

Namočenú šošovicu uvaríme. Osobitne uvaríme zemiaky pokrájané na kocky. Oboje zmiešame a zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajce. Dáme do vymasteného pekáča, pokvapkáme olejom, posypeme strúhaným syrom a zapečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
5 °C
-2 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod