Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 2°C

Polievky

Biela rybacia polievka

5 – 7 stredných rýb, cibuľa, mrkva, petržlen, mleté čierne korenie

02.02.2017 | 09:00

Ryby očistíme, odstránime hlavy, dáme do nádoby a zalejeme studenou vodou tak, aby bola cca 5 cm nad rybami. Pridáme zeleninu, mleté čierne korenie a varíme 15 min. Ryby vyberieme a odstránime hrubé kosti. Vychladenú polievku prelejeme cez sitko a ešte asi 10 min. povaríme.

Najčítanejšie z rubriky

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Polievky | 18.12.2017 14:29

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Ruský boršč

Polievky | 26.07.2017 14:02

Ruský boršč

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievky | 13.03.2017 12:28

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod