Žilinský Večerník

11. máj 2024 | Blažena
| 2°C

Jedlá z mäsa

Bravčové mäso v omelete

400 g bravčového stehna, 120 g mäkkej salámy, 80 g oleja, 80 g sterilizovaného hrášku, 40 g kečupu, 50 g tvrdého syra, 8 vajec, 20 g masla, soľ, mleté korenie, petržlenová vňať

13.01.2017 | 10:39

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Mäso vyberieme, do výpeku pridáme maslo a na rezance pokrájanú salámu. Pridáme kečup a spolu podusíme. Z vajec si pripravíme omeletu, na ktorú uložíme mäso a prelejeme zmesou. Omeletu preložíme a vrch posypeme strúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod