Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

19. september 2018 | Konštantín

Jedlá z mäsa

Bravčové stehno na koňaku

600 g bravčového stehna alebo vykosteného karé, 6 plátkov šunky, 4 olúpané paradajky, ½ dl koňaku, 2 jablká, maslo, soľ, korenie, olej a alobal

27.10.2016 | 13:28

Nakrájané rezne naklepeme a opečieme na teflónovej panvici bez oleja 2x2 min. Preložíme na tanier, posolíme, okoreníme. Na panvicu dáme asi ½ dl oleja, zohrejeme, pridáme na osminky nakrájané paradajky, na rezančeky nakrájanú šunku a orestujeme do odparenia prebytočnej šťavy. Alobal rozprestrieme, uložíme naň rezne, na ktoré rozdelíme zmes, pridáme na kolieska nakrájané jablká, na každé jablko 1 ČL masla a polejeme koňakom (cca ½ dl). Alobal zatvoríme a dáme na suchý plech zapiecť na 20 – 30 min. Podávame so zemiakmi, hranolčekmi alebo ryžou.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Streda    19. September 2018
19.9.2018 15:00 | Novodobé drotárske putovanie - beseda a tvorivá dielňa
15.9. - 31.10.2018 | Život v húfoch a húfikoch
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
26 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod