Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

15. november 2018 | Leopold

Jedlá z mäsa

Bravčové v marináde

600 g bravčového stehna alebo vykosteného karé, 2 vajcia, 2 PL Solamylu alebo Maizeny, ½ ČL mletého čierneho korenia, ½ ČL soli, 1 PL rumu alebo koňaku

20.10.2016 | 10:46

Mäso najskôr nakrájame na rezne, naklepeme, nesolíme. Všetky uvedené prísady zmixujeme. Naklepané rezne naložíme do pripravenej zmesi (všetky rezne musia byť poliate) a odložíme do spodnej časti chladničky na 1 – 3 dni. Potom mäso smažíme na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
7 °C
2 °C
-0 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod