Žilinský Večerník

20. júl 2024 | Iľja, Eliáš
| 21°C

Jedlá z mäsa

Bravčové v marináde

600 g bravčového stehna alebo vykosteného karé, 2 vajcia, 2 PL Solamylu alebo Maizeny, ½ ČL mletého čierneho korenia, ½ ČL soli, 1 PL rumu alebo koňaku

20.10.2016 | 10:46

Mäso najskôr nakrájame na rezne, naklepeme, nesolíme. Všetky uvedené prísady zmixujeme. Naklepané rezne naložíme do pripravenej zmesi (všetky rezne musia byť poliate) a odložíme do spodnej časti chladničky na 1 – 3 dni. Potom mäso smažíme na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod