Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. marec 2019 | Emanuel

Raňajky a rýchle jedlá

Čalamáda

2 kg bielej kapusty, 0,5 kg zelenej papriky, 0,25 kg cibule, 0,25 kg mrkvy Nálev: ¼ l octu, 1 dl oleja, 150 g kryštálového cukru, pol vrecúška nakladača Deko

10.11.2016 | 09:26

Všetko nastrúhame, dáme do nádoby a dobre zamiešame. Medzitým si pripravíme nálev z ¼ l octu, 1 dl oleja, 150 g kryštálového cukru, pol vrecúška nakladača Deko. Nálevom zalejeme nastrúhanú zeleninu, dobre premiešame a na 24 hodín zaťažíme. Potom naložíme do pohárov a uzavrieme. Netreba sterilizovať.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    26. Marec 2019
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
4 °C
2 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod