Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 8°C

Raňajky a rýchle jedlá

Čalamáda

2 kg bielej kapusty, 0,5 kg zelenej papriky, 0,25 kg cibule, 0,25 kg mrkvy Nálev: ¼ l octu, 1 dl oleja, 150 g kryštálového cukru, pol vrecúška nakladača Deko

10.11.2016 | 09:26

Všetko nastrúhame, dáme do nádoby a dobre zamiešame. Medzitým si pripravíme nálev z ¼ l octu, 1 dl oleja, 150 g kryštálového cukru, pol vrecúška nakladača Deko. Nálevom zalejeme nastrúhanú zeleninu, dobre premiešame a na 24 hodín zaťažíme. Potom naložíme do pohárov a uzavrieme. Netreba sterilizovať.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod