Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

13. november 2018 | Stanislav

Bezmäsité jedlá

Cuketa s hríbikmi

200 g očistenej a na hrubšom strúhadle postrúhanej cukety, cibuľa, 200 g hríbov, 3 PL oleja, rasca, korenie, sekaná pažítka, 4 vajcia, 1 téglik kyslej smotany, soľ

06.11.2017 | 13:59

Na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájané hríby, soľ, koreniny a 10. min. podusíme. Pridáme cuketu a opäť aspoň 10 min. podusíme. Do vychladnutej zmesi zamiešame smotanu, do ktorej sme vmiešali žĺtky, nakoniec sneh z bielkov a necháme v rúre zapiecť. Po opečení posypeme pažítkou a podávame so zemiakmi a uhorkovým šalátom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
10 °C
7 °C
4 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod